Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La piscina acull la festa cloenda dels casals d'estiu

29 . Ago, 2011 a les 15:25 | 00:00:44
per gfigueres a La notícia del dia
2701 reproduccions
El centre Esportiu Municipal d'Aigua va acollir el divendres dia 26 d'agost la cloenda simbòlica de els activitats que l'Àrea Municipal d'Esports ha organitzat al llarg d'aquest estiu per a nens i nenes d'entre 3 i 12 anys.

La participació dels pares a la festa, permet que els pares vegin l'evolució dels seus fills i que aquests tinguin l'al·licient de mostrar als pares les seves habilitats. L'entrega de diplomes i un esmorzar foren també el més destacat del matí, tot i que l'activitat s'allargarà fins al dimecres dia 31 d'agost.

Segons Marc Vilabrú, gerent de l'Àrea Municipal d'Esports, "es molt important que els pares comparteixin una estoneta dels aprenentatges dels seus fills. Aquest es l'esperit d'aquesta jornada de portes obertes i de comiat de les activitats d'estiu. Vam convidar a pares i mares a que veiessin com s'estructura una classe de natació i després a una part els fer participar nedant amb els seus fills ".

Amb la natació com a base de les activitats, combinada amb d'altres activitats esportives i la psicomotricitat pels més petits, prop de 200 nens i nenes han tingut el poliesportiu municipal i la piscina com a escenari dels seus matins estivals.


respostes a "La piscina acull la festa cloenda dels casals d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 690,51 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 172
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007