Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Campanya d'estiu Comerç Local

22 . Jul, 2014 a les 12:38
per fcallau a Ajuntament
2341 reproduccions
El Comerç Local obrirà els divendres fins a les 12 de la nit

Invitacions a tasts de vins de la DO Terra Alta, sorteig d'activitats de lleure i gratuïtat d'aparcament són els reclams dels comerciants de l'Ametlla de Mar per captar clients no habituals.

El comerç local amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha encetat una nova campanya de promoció que consisteix en obrir tots els divendres fins a les 12 de la nit.
Aquesta és una mesura que sorgeix del propi sector i que pretén apropar l'oferta comercial de la població als visitants i ciutadans convertint-la en una proposta de lleure que es pot fer en hores no habituals.
Divendres és l'inici del cap de setmana i, ja sigui en forma de passeig o per la seva estada en bars i restaurants de la localitat, la franja de 8 a 12 hores és una hora amb molta gent al carrer, cosa que volen aprofitar els comerciants, no només per incrementar les possibilitats de clients en els seus negocis i, per tant, incrementar també les vendes, sinó per a promocionar-se com a col·lectiu i com a comerç de qualitat.
Els dimarts i els divendres, en col·laboració amb l'Àrea de Turisme, s'organitzaran tasts de vi que protagonitzaran els millors cellers de la DO Terra Alta en diversos indrets comercials del casc urbà, a les que els comerciants podran invitar directament als seus clients d'aquesta franja entre les 19 i les 24h dels divendres, mitjançant el lliurament d'unes butlletes.
A més, totes les vendes que tinguin lloc entre les 19h i les 24 hores dels divendres, entraran directament en uns sortejos que se celebraran els dilluns al migdia a La Cala RTV, on els clients podran guanyar viatges al Tunatour per gentilesa del Grup Balfegó, sortides de snorkel per a nens per gentilesa de Plàncton i sortides en caiac i snorkel per gentilesa de Natur Bike La Cala.
Segons Albert Medrano, regidor de Comerç de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, "hem buscat tenir un feedback entre totes les parts i actius comercials de la població, i buscar incentivar  la gent que arriba a les urbanitzacions i que perquè ja té la platja i el xalet allà, no surt, o els que estan en un hotel, buscar sinèrgies perquè vinguin al casc urbà i poder-los-hi ensenyar els atractius i tot allò que a nivell comercial oferim i que és molt".
Per altra banda, dins d'aquesta campanya d'estiu, el Mercat Municipal ha ampliat el seu horari d'atenció i obre les seves portes de dilluns a dissabte, de 8 a 13.30 pel matí i de 17.30 a 20.30h per la tarda.
A més, cal recordar que tots aquells usuaris de l'aparcament municipal poden descomptar els tiquets de les seves compres o consumicions en el comerç local, del total a pagar de la seva estada en l'aparcament, podent arribar a sumar fins a 2'5 hores d'estada gratuïta. Els comerciants I l'Ajuntament, ofereixen aquesta possibilitat als ciutadans perquè la manca d'aparcament no sigui un impediment pels potencials clients, tant del casc urbà com de les urbanitzacions.

respostes a "Campanya d'estiu Comerç Local"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 743,92 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007