Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La nova Junta de la SCER es presentarà en públic el 4 d'agost

26 . Jul, 2012 a les 08:56
per gfigueres a La notícia del dia
2071 reproduccions
El pròxim dia 4 d'agost tindrà lloc una jornada de portes obertes a la SCER de l'Ametlla de Mar, una mena de convocatòria social que la nova junta directiva de l'entitat vol aprofitar per a presentar-se en públic i explicar les línies de futur.
El 20 de juliol es va complir el primer mes de mandat des que la nova junta de la Societat com les de les seccions van assolir el càrrec. Durant aquest mes, els nous responsables han estat treballant en la coordinació entre seccions i junta i en el nou programa d'activitats.
Àngela Sanchez Arbó presideix la nova junta, acompanyada per Rosanna Samarra com a secretària, Joan Josep Balfegó de tresorer i Jesús Ferrando com a interventor.
La Jornada de portes obertes pretén, segons la presidenta, explicar en públic les motivacions que els van portar a assumir les responsabilitats. Segons Àngela Sánchez, "volem emprendre la cultura i tornar a potenciar les activitats de la joventut. Potser es perquè tinc dues nenes, em trobo una mica limitada i no puc desplaçar-me a fora, per exemple al cinema i tenir activitats a l'abast que siguin adequades a diverses edats. Crec que la Societat ha de fer aquesta funció. Tenim la Sala ubicada al centre del poble i tenim l'oportunitat de fer un equip de treball. Això és el que em va fer decidir de posar-me al capdavant i mirar com ho podíem encarar. Volem posar una línia a seguir que sigui positiva per a tots els públics".
L'acte del dia d'agost començarà amb una concentració a la Rambleta des d'on els assistents en cercavila es dirigiran a la Sala de la Societat, on es farà la presentació pública.


respostes a "La nova Junta de la SCER es presentarà en públi..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 751,16 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 103
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007