Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Fira Alternativa posarà a prova els cinc sentits a l'Ametlla de Mar

29 . Mar, 2012 a les 11:18
per gfigueres a La notícia del dia
2529 reproduccions
Aquest dissabte i diumenge, els dies 31 de març i 1 d'abril, i com és tradicional coincidint amb el cap de setmana del Diumenge de Rams, tindrà lloc a l'Ametlla de Mar la Fira Alternativa, mercat de productes naturals i artesanals, que aquest any complirà la 21a edició.

La Plaça Nova, antiga ubicació del mercat, i els seus carrers pròxims, acolliran l'atractiva i original oferta de productes majoritàriament artesanals i fets a mà, que conjugaran la influència sobre els nostres sentits. La Fira Alternativa ens donarà l'oportunitat de trobar tota mena de productes en vidre, paper, cartró, joguines en fusta, bijuteria, cosmètica, gastronomia, arboricultura, roba, decoració, relaxació i massatges, cuir i pell, i d'altres d'habituals.

La Fira Alternativa de l'Ametlla de Mar és una activitat concebuda i dimensionada a l'espai que ocupa, i on participen una seixantena d'expositors, un dels arguments del seu èxit. Segons el gerent de l'Àrea Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar, Damià Llaó, "és una fira consolidada que gaudeix de molt bona salut. Els expositors volen venir a la fira, ja que no és molt gran i es guanyen bé la vida. En alguna ocasió ens hem plantejat augmentar l'espai i els expositors, però per experiències que coneixem sabem que això comporta una baixada de vendes i clar, en els temps que vivim, si una fira no és rendible, els expositors deixen d'assistir-hi i acaba desapareixent".

Llaó va afegir que, "volem continuar gaudint de la fira i de la personalitat que té. No és molt gran, però els expositors s'hi senten molt a gust, hi ha una relació de molts anys entre expositors i la gent de poble que es coneixen de cada any. Intentem ser fidels als expositors que vénen cada any, ja que segur que més de 200 sol·licituds d'espai a més dels confirmats ens arriben a cada edició".

Com sempre hi haurà alguns productes nous i d'altres de més habituals, però sempre des de la diversitat de l'oferta amb l'objectiu que el visitant pugui tenir un ampli ventall de productes, qualitats i preus per remenar, degustar i escollir. Gustos, olors i sensacions es barrejaran, oferint al visitant la possibilitat de conèixer i viure una altra manera d'entendre el consum, el comerç i també la vida.

La Llar d'Infants Xerinola, en la seva parada habitual a l'interior de la plaça,  tornarà a oferir tot un seguit d'esmorzars i degustacions de plats típics caleros al llarg de les hores de fira. L'actuació de la Batucada Kalakatà i la Xaranga La Farola, així com un sorteig d'un dinar per a dues persones en algun dels restaurants de l'Ametlla de Mar entre tots els que facin alguna compra a la fira, seran alguns dels complements d'aquest any.

5a Trobada de Xapes de Cava

A diferència dels anys anterior, aquest any serà a l'interior de la Plaça la que acollirà durant tot el diumenge 1 d'abril una nova edició de la Trobada de Xapes de Cava, una bona oportunitat per atansar-se a una afició cada vegada més estesa i poder comprovar l'originalitat d'algunes de les xapes exposades. La trobada estarà oberta des de les 10 del matí fins a les 13h de la tarda.respostes a "La Fira Alternativa posarà a prova els cinc sen..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,33 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007