Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Camp de Futbol compleix 10 anys de vida

12 . Feb, 2016 a les 11:31
per drodriguez a La notícia del dia
1265 reproduccions
Coincidint amb la celebració de les Festes Majors de la Candelera, el passat dia 2 de febrer va tenir lloc la celebració del 10è aniversari de la inauguració del Camp de Futbol de La Cala, amb un partit amistós del 1r equip de la SCER de l'Ametlla de Mar i el Juvenil de Divisió d'Honor del Gimnàstic de Tarragona.

Al partit hi va assistir el delegat de la Federació Catalana de Futbol a Terres de l'Ebre, Joaquim del Pino, i el subdelegat, Miquel Piñol, a més de comptar amb la presència del president del Gimnàstic, Josep Maria Andreu. Abans de l'inici del partit, la secció esportiva de la SCER va retre un homenatge pòstum a l'expresident del club, Xavier Borràs, traspassat l'any passat. Borràs també va ser president de la Penya Barcelonista de l'Ametlla de Mar.

Precisament aquesta Penya va aprofitar la Festa Major per celebrar el 30è aniversari de la seva fundació. Així, el dissabte 6 va organitzar diversos actes a la seu social amb gran afluència de públic. A part d'un esmorzar popular i un torneig de futbol 3x3 al carrer, la jornada va comptar amb la presència destacada de l'exporter del Barça Valentí Mora, present al 0-5 al Reial Madrid la temporada 1973/74.


respostes a "El Camp de Futbol compleix 10 anys de vida"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,62 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 179
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007