Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els dies 16 i 17 d'abril es commemoren 20 anys de Fira Alternativa

15 . Abr, 2011 a les 11:56
per gfigueres a La notícia del dia
2000 reproduccions
La cita amb la primavera ja es aquí. Dissabte dia 16 i diumenge dia 17 d'abril les olors, els gustos i els colors tornaran a anunciar-nos que la primavera es ja de ple dret entre nosaltres. D'això s'encarregarà la Fira Alternativa de productes naturals i artesanals, visita obligada a l'Ametlla de Mar, el cap de setmana previ a la Setmana Santa.

63 expositors posaran a l'abast dels nostres sentits, dels nostres paladar, tacte o nas un divers ventall de productes atractius i no massa habituals en el comerç convencional, productes la major part d'ells tractats amb processos naturals i mans artesanes. De fet, un dels atractius de la Fira Alternativa es aquest, el fet de poder remenar entre productes que ens aporten com a valor afegit conceptes com la tradició, les costums i la mentalitat dels seus productors, es a dir, una altra manera d'entendre la vida, el comerç i el consum.

La Plaça Nova i els seus carrers més propers acolliran durant tot aquest cap de setmana l'habitual formigueig de gent que va i ve, que mira i toca, que compra i tasta, conceptes molts d'ells perduts des de l'arribada de les noves tecnologies que ens traslladaran a l'original activitat d'aquest indret, que fins a primers dels anys 80 va acollir els mercats locals.

Damià Llaó, gerent del patronat Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar, explica que, "és una bona noticia que una fira d'aquestes característiques compleixi vint anys i a més que ho faci amb tot l'espai ple. Des de fa dos mesos que no podem donar cap plaça més, ja que sinó ompliríem tres fires com aquesta, i del que es tracta es que els visitants tinguin una oferta molt diversa sense arribar al cansament, i a l'hora que pels expositors també sigui motiu de negoci. El dimensionament de la Fira pensem que es una de les claus del seu èxit i de l'acceptació per part de la gent del poble i dels que ens visiten aquests dies".

La Fira Alternativa ens dona l'oportunitat de trobar tota mena de productes en vidre, paper, cartró, joguines en fusta, bijuteria, cosmètica, gastronomia, arboricultura, roba, decoració, relaxació i massatges, cuir i pell, i d'altres d'habituals.

La Llar d'Infants Xerinola tornarà a oferir des del seu estand a la part central, tot un seguit d'esmorzars i degustacions de plats típics caleros al llarg de les hores de fira

L'actuació de la Xaranga Suquet Calero i d'un grup d'animació, així com un sorteig d'un dinar per a dues persones en algun dels restaurants de l'Ametlla de Mar entre tots els que facin alguna compra a la fira, seran alguns dels complements d'aquest any.

4a Trobada de Xapes de Cava
La Sala de la SCER acollirà durant tot el diumenge 17 d'abril una nova edició de la Trobada de Xapes de Cava, una bona oportunitat per atansar-se a una afició cada vegada més estesa i poder comprovar l'originalitat d'algunes de les xapes exposades. La trobada estarà oberta des de les 10 del matí fins a les 13h de la tarda.


respostes a "Els dies 16 i 17 d'abril es commemoren 20 anys ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 690,12 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007