Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Més de 400 persones passen pel Passatge del Terror del Racó dels Joves

03 . Nov, 2015 a les 12:01
per drodriguez a La notícia del dia
2132 reproduccions
Èxit de participació de la segona edició del Passatge del Terror del Racó dels Joves. Amb l'aforament complet, unes 400 persones van omplir, el passat dissabte 31 d'octubre, la Sala de la Societat per gaudir d'aquesta activitat. Enguany el passatge es va ambientar en un manicomi, representant cadascuna de les estances d'un hospital psiquiàtric de terror. Els crits van ser presents en la quarantena de passis que es van fer durant la tarda.

En aquesta edició hi van participar una setantena de joves a més dels monitors, mares, pares i col·laboradors, i va comptar amb el suport de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, i de diversos professionals que van ajudar en l'ambientació musical i d'il·luminació, i en el maquillatge dels joves.

Paral·lelament al Passatge es va organitzar una tarda d'activitats lúdiques i jocs a la Plaça Nova. Els joves podien berenar amb les galetes preparades pels membres del Racó dels Joves, després de fer un taller de fondant per aprendre a cuinar-les.

Després de setmanes de treballs i preparatius per dur a terme aquesta representació, des del Racó dels Joves es mostren molt satisfets per aquest èxit. La dinamitzadora de l'entitat, Sònia Ruiz, fa un balanç molt positiu dels valors que s'han treballat en aquesta activitat, com per exemple l'esforç, la responsabilitat i el treball en equip. Els diners recaptats serviran perquè els joves puguin seguir realitzant diverses activitats i sortides.


respostes a "Més de 400 persones passen pel Passatge del Ter..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,40 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007