Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els dies 16 i 17 d'abril es commemoren 20 anys de Fira Alternativa

18 . Abr, 2011 a les 16:00 | 00:02:12
1987 reproduccions
Dissabte dia 16 i diumenge dia 17 d'abril les olors, els gustos i els colors van tornar a anunciar-nos que la primavera es ja de ple dret entre nosaltres. D'això s'encarregà la Fira Alternativa de productes naturals i artesanals, visita obligada a l'Ametlla de Mar, el cap de setmana previ a la Setmana Santa.

63 expositors van posar a l'abast dels nostres sentits, dels nostres paladar, tacte o nas un divers ventall de productes atractius i no massa habituals en el comerç convencional, productes la major part d'ells tractats amb processos naturals i mans artesanes. De fet, un dels atractius de la Fira Alternativa es aquest, el fet de poder remenar entre productes que ens aporten com a valor afegit conceptes com la tradició, les costums i la mentalitat dels seus productors, es a dir, una altra manera d'entendre la vida, el comerç i el consum.

La Plaça Nova i els seus carrers més propers van acollir durant tot el cap de setmana l'habitual formigueig de gent que anava i venia, que mirava i tocava, que comprava i tastava, conceptes molts d'ells perduts des de l'arribada de les noves tecnologies. Ens vam traslladar a l'original activitat d'aquest indret, que fins a primers dels anys 80 va acollir els mercats locals.

Damià Llaó, gerent del patronat Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar, explica que, "En aquest vintè aniversari de la Fira Alternativa estem molt contents, perquè ha hagut molta gent i el temps ha acompanyat. I a pesar de la crisi, el resum dels expositors es satisfactori."


La Fira Alternativa ens ha donat aquest cap de setmana l'oportunitat de trobar tota mena de productes en vidre, paper, cartró, joguines en fusta, bijuteria, cosmètica, gastronomia, arboricultura, roba, decoració, relaxació i massatges, cuir i pell, i d'altres d'habituals.

La Llar d'Infants Xerinola tornà a oferir des del seu estand a la part central, tot un seguit d'esmorzars i degustacions de plats típics caleros al llarg de les hores de fira.


respostes a "Els dies 16 i 17 d'abril es commemoren 20 anys ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,39 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007