Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El projecte de suport als malalts crònics suma 51 visites

27 . Set, 2013 a les 13:51
per gfigueres a La notícia del dia
2341 reproduccions
Des del passat mes de novembre l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar va posar a disposició dels malalts crònics o amb problemes de mobilitat l'ambulància del SUM (Servei d'Urgències Municipals). L'objectiu és garantir una millor assistència sanitària a aquests pacients.En el marc del projecte d'assistència als malalts crònics o amb problemes de mobilitat de l'Ametlla de Mar, l'Ajuntament ja ha comptabilitzat 51 visites. És a dir, en aquesta iniciativa encetada des del passat mes de novembre, l'ambulància del SUM (Servei d'Urgències Municipals) s'ha posat a disposició dels ciutadans amb problemes de mobilitat o malalts crònics que ho han sol·licitat. L'Objectiu és garantir una millor assistència sanitària a aquests pacients. A més, la regidora de Sanitat, Mari Carme Martí, i l'alcalde del municipi, Andreu Martí, visiten periòdicament els malalts a les seves cases per fer un seguiment del servei.

"Des del CAP s'ha demanat molt més la col·laboració del SUM. Han hagut molts més serveis per part del SUM que del SEM. És interessant tenir les dues ambulàncies i nosaltres, la nostra, l'hem de potenciar. Una dels projectes dels quals hem sento orgullosa, i l'alcalde i els meus companys també, és que estem aprofitant molt el SUM per fer visites a malalts crònics i ciutadans amb problemes de mobilitat. La veritat és que aquests malalts ho agraeixen molt i és un servei necessari",  subratllà Mari Carme Martí, regidora de Sanitat de l'Ametlla de Mar.

Tots els interessats en aquests servei només cal que es posin en contacte amb el CAP, amb el SUM, o l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.


respostes a "El projecte de suport als malalts crònics suma ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,57 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 168
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007