Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Futbol solidari

12 . Des, 2012 a les 12:17
per otomas a La notícia del dia
2564 reproduccions
Aquest diumenge, 16 de desembre, solidaritat i esport s'uneixen a l'Ametlla de Mar. I és que des de la Secció Esportiva de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa (SCER) es proposa que tots els aficionats que s'apropin al camp per seguir el partit Juvenil B de la Cala que juga a casa davant del Gandesa, al migdia, i el
del primer equip de la Cala davant de l'Aldea, a les quatre de la tarda, en comptes de pagar l'entrada amb diners ho facin amb aliments de primera necessitat. L'objectiu és recollir aliments per a les famílies necessitades del municipi. Uns aliments que es lliuraran a Càritas i Creu Roja, que seran les entitats que gestionaran la seva distribució.

"Des de la Secció Esportiva de la Societat hem pensat que en comptes de pagar entrada diumenge els aficionats portessin aliments de primera necessitat. Creiem que així podem ajudar famílies que ho necessiten a través d'aquests aliments que lliurarem a Càritas i Creu Roja", subratlla Manuel LLambrich, president de la secció esportiva de la Societat.

I és que en aquests temps de crisi hi ha moltes famílies que estan en moments de dificultats a la localitat. De fet, Càritas l'Ametlla de Mar, actualment,.ajuda més d'una quarantena de famílies a través de lots d'aliments mensuals. Per la seva part, Creu Roja l'Ametlla de Mar també duu a terme assistència alimentària a diverses famílies de la localitat.


respostes a "Futbol solidari"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007