Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès públic

20 . Mai, 2010 a les 11:30
2418 reproduccions
- L'Ajuntament comunica que s'han començat a asfaltar els següents carrers , i per tant, no es podrà aparcar fins nou avis :
Ramon i Cajal , Sant Joan, el tram que va des del carrer Àngel fins al carrer Batlle Pijoan, el carrer Bruc des del carrer Batlle Pijoan fins al carrer Ramon i Cajal i el carrer Jacint Verdaguer  el tram que va des del carrer Bruc fins al carrer Sant Joan i el tram del carrer Cervantes que va des del carrer Batlle Pijoan fins al carrer Ramon i Cajal .

- La regidoria de cultura organitza un recital de poesia a càrrec de poetes locals dijous 20 de maig a les 18 h al centre d'Interpretació de la pesca

- L'institut mare de Déu de la Candelera recorda que està obert el període d'inscripció al cicle formatiu de gestió administrativa i als batxillerats fins aquest dijous 20 de maig.

- L'Ajuntament comunica que aquest divendres 21 de maig a partir de les set de la tarda a la plaça del casal d'ascó, no al cementiri nuclear!!!! ni a ascó ni enlloc !!!! Hi hauran actuacions musicals, parlaments, teatre...i jotes contra el cementiri nuclear !!!!

- La regidoria de festes comunica que la pel·lícula en cartellera per divendres, 21 de maig, a les 22.30h a la sala de la SCER és: CORAZÓN REBELDE

- L'Ajuntament comunica que divendres 21 de maig a les sis i mitja  de la tarda al Centre d'interpretació de la pesca  hi ha un acte informatiu :
les prades de la posidònia i el canvi climàtic. intervindran: miquel ventura coordinador del projecte Silmar i director de la Fundació del mar i Santiago Vilanova President de l'associació Una sola terra.

-L'Ajuntament comunica que a la plaça nova hi ha el punt d'informació de la piscina. L'horari es de 10:00 a 14:00 h i de 16:30 a 20:30 h de dilluns a dissabte.

- La Penya barcelonista comunica que en motiu del 25è aniversari aquest dissabte 22 de maig a partir de les deu i mitja del mati al camp de futbol de la cala hi haurà triangular de futbol entre els equips infantils del F.C.barcelona, C.E. El Perelló i S.C.E.R de l'Ametlla de mar , sardinada popular i sortejos de regals entre tots els assistents.

- La societat de caça "La cala", comunica què : s'estan fent tasques de millora del coto, i tot soci que hi vulgui participar ho pot fer aquest diumenge 23 de maig. Lloc de trobada a la nova zona esportiva a les set i mitja del mati.
per a més informació pot trucar als telèfons: 607 15 20 28 o 651 31 45 40.

- El Patronat municipal de Turisme comunica que les visites guiades a les fortificacions per aquest cap de setmana estan previstes per aquest diumenge 23 a les 10h del matí.  Prèvia inscripció a l'oficina de turisme.

-L'associació de jubilats l'estany organitza juntament amb creu roja i amb la col·laboració de la regidoria de benestar social unes xerrades sobre:
 La memòria i com utilitzar el teleassistencia  al casal d'avis  el proper dimarts 25 de maig a les quatre de la tarda.

- L'escola de musica informa que queda oberta la matrícula pel curs 2010/2011. La data límit de matrícula és el 28 de maig. Els interessats podeu passar per l'escola, dilluns, dimecres i dijous de cinc a set de la tarda.

- El servei de recaptació informa que s'han posat al cobrament els rebuts de recollida d'escombraries i exaccions municipals del casc urbà corresponents a l'exercici 2010. L'horari de l'oficina de recaptació és de dilluns a divendres, de nou a dos de la tarda.

- El Consell Comarcal del Baix Ebre informa que la sol·licitud dels ajuts individualitzats per al menjador escolar del proper curs 2010-2011 serà  fins el 30 de juny. es recomana tramitar-los el més aviat possible. Les sol·licituds es podran tramitar des dels serveis socials de l'ajuntament  i des dels centres escolars. Per més informació podeu trucar al 977 45 60 08 i demanar per l'educadora social.

- Telèfon CAP (centre d'assistència primària)  977 49 35 14   /  977 49 38 49
Cap provisional  al  carrer d'hort d'Albacar, a Ribes Altes, al costat del
CEIP Sant Jordi.

- Telèfon del SUM 977 45 70 00 (servei d'urgències municipals) .

- Farmàcia de guàrdia fins el 21 de maig es la de Joan Borges. Del 22 de maig al 28 de maig la farmàcia de guàrdia es la d'Agusti Aytés.


respostes a "Comunicats d'interès públic"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 769,48 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007