Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nova junta a la Penya Barcelonista de l'Ametlla de Mar

19 . Mar, 2015 a les 15:42
per otomas a La notícia del dia
3660 reproduccions
Noves cares a la junta de la Penya Barcelonista de l'Ametlla de Mar. Un relleu generacional i natural al capdavant d'aquesta entitat que compta amb vora 400 socis al municipi, inclosa dins de la Federació de Penyes Barcelonistes de les Terres de l'Ebre. La nova junta encapçalada per Roger Llambrich com a president ha comptat amb el suport i confiança de l'anterior. De fet, no hi hagut la necessitat de fer eleccions ja que no s'ha presentat cap més candidatura. Llambrich està acompanyat de Víctor Borràs, com a Secretari i Tresorer, Genís Canyagueral, Francesc Carranza, Juanma Margalef, Ruben Llaó, Norbert Callau, Oriol Samarra, Joan Miquel Borràs, Jorge Alonso, i Sam Garcia, entre d'altres.
El President i el Secretari de l'entitat han remarcat que han trobat una Penya Barcelonista amb un positiu balanç econòmic i han subratllat la bona feina feta per l'anterior junta. També han volgut recordar que la Penya Barcelonista de l'Ametlla de Mar compta amb 3 abonaments per viure els partits al camp.
"Des de la Penya mantindrem els menjars de les nits de Champions i incorporarem noves accions per animar al soci més jove a participar de la Penya, com per exemple, algun torneig amb el videojoc FIFA, entre d'altres coses", explica Roger Llambrich, President de la Penya Barcelonista al municipi. A més, també ha explicat que davant de la demanda d'alguns socis es podria obrir el local per veure algun partit de bàsquet, o fins i tot algun partit del Madrid. Llambrich també ha remarcat la importància dels socis de tota la vida i que "esperem que continuïn venint a la penya, gaudint-ne i aportant-nos experiència".
Per la seva part, Víctor Borràs, ha explicat que per aquest diumenge, que hi ha el Barça-Madrid, hi ha preparat una berenà amb pa i tomàquet i embotits pels socis que vagin a veure el partit al local.
Des de la Penya Barcelonista es recorda que tots els interessats en formar-ne part poden passar pel local a informar-se o a través del correu electrònic pblacala@hotmail.es. A més, la Penya està present tant a Facebook com a Twitter.


respostes a "Nova junta a la Penya Barcelonista de l'Ametlla..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 739,94 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 28
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007