Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Càritas l'Ametlla de Mar recull 1.330,520kg d'aliments en la campanya del Gran Recapte

05 . Des, 2012 a les 16:00
per gfigueres a La notícia del dia
1866 reproduccions
Els voluntaris de Càritas de l'Ametlla de Mar van col·laborar en la campanya, d'àmbit nacional, el Gran Recapte que va tenir lloc divendres 30 de novembre i dissabte 1 de desembre. Una iniciativa promoguda pel Banc d'Aliments i que va comptar amb el suport de la Caixa. A l'Ametlla de Mar els caleros i caleres van col·laborar massivament amb el lliurament d'aliments a través dels punts de recollida, els supermercats SUMA i FRAGA-SPAR. I és que segons Càritas l'Ametlla de Mar es van recollir 1.330,520kg d'aliments, més del doble que l'any passat. Uns aliments que es queden al municipi per ajudar a les famílies necessitades.

"Enguany ha anat molt bé. Estem molts satisfets els quilos de menjar recollits són més del doble de l'any passat. Enguany han col·laborat dos supermercats. Té molt de mèrit en aquest temps de crisi. Hi ha molta solidaritat", explica  Dolors Cervera, Directora de Càritas de l'Ametlla de Mar.

Càritas l'Ametlla de Mar, actualment,.ajuda més d'una quarantena de famílies a través de lots d'aliments mensuals. La Directora de Càritas al municipi, Dolors Cervera subratlla que "la voluntat de l'entitat és atendre als més necessitats, i , malauradament, cada dia en són més". Cervera també ha recordat que tothom que ho necessiti pot passar per la badia, de l'església, els dijous laborables , d'onze del matí a les dotze i mitja. Només cal portar un justificant d'ingressos, i despeses bàsiques. Llavors des de Càritas es farà una valoració per veure com es pot ajudar-los.


respostes a "Càritas l'Ametlla de Mar recull 1.330,520kg d'a..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 675,11 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 152
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007