Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Càritas de l'Ametlla de Mar recull més de 3.721 quilos d'aliments

10 . Gen, 2014 a les 12:30
per gfigueres a La notícia del dia
2850 reproduccions
Aquesta xifra ha estat possible gràcies a la mostra de solidaritat dels caleros i caleres en el marc del Gran Recapte, a finals de novembre, i en la campanya tradicional nadalenca de Càritas del 2 de desembre al 5 de gener.

Càritas de l'Ametlla de Mar recull més de 3.721 quilos d'aliments de primera necessitat per a les famílies que ho necessiten del municipi. Aquesta xifra ha estat possible gràcies a la mostra de solidaritat dels caleros i caleres en el marc del Gran Recapte, que va tenir lloc del 29 al 30 de novembre, i en la campanya tradicional nadalenca de Càritas del 2 de desembre al 5 de gener que ha comptat amb tot el suport de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.
" Estem molts satisfets amb com ha contribuït la gent. Entre el que es va recollir amb el Gran Recapte i les cistelles de les campanya nadalenca hem aconseguit una molt bona quantitat d'aliments, 3.721 quilos amb 400 aproximadament", subratlla Dolors Cervera, Càritas l'Ametlla de Mar.
A més, Dolors Cervera ha volgut agrair a les famílies que col·laboren amb Càritas deixant locals a l'entitat per guardar els aliments. Cervera també ha remarcat la importància de fer-se soci de Càritas en aquests moments en que els ingressos són minsos i cada vegada hi ha més necessitats.
"Es va donar molt al Gran Recapte i és normal que la següent campanya hagi estat més fluixa. De totes maneres, no s'ha de baixar la guàrdia i col·laborar amb la tasca de Càritas no nomes el Nadal sinó tot l'any", ha remarcat la regidora de Benestar, Mari Carme Martí.
Tant des de Càritas com des de l'Ajuntament es remarca que les famílies necessitades que podran gaudir d'aquesta ajuda en forma d'aliments han de dur la documentació necessària dins del protocol que es segueix habitualment.


respostes a "Càritas de l'Ametlla de Mar recull més de 3.721..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 676,07 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007