Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El sector de l'encerclament reivindica que abans de les granja hi havia molt peix blau

30 . Nov, 2012 a les 14:48
per gfigueres a La notícia del dia
2381 reproduccions
La polèmica de la manca de captures de peix blau a l'Ametlla de Mar continua. des del sector de l'encerclament de la confraria calera. Després de fer públic l'encàrrec d'estudis a  l'Institut Espanyol d'Oceanografia i a la Direcció General de Pesca de la Generalitat, conjuntament amb la confraria de Cambrils i Tarragona, des del sector de l'encerclament de l'Ametlla de Mar es vol matisar les declaracions des del Grup Balfegó al respecte. "En resposta a Serrano dir-li que abans de que les granges estiguessin al Golf de Sant Jordi, fins i tot, ens van posar una quota de pesca de tant peix blau com hi havia"  explica Josep LLambrich.

A més, LLambrich ha subratllat que "si el sector de l'encerclament de l'Ametlla tingués al capacitat econòmica del Grup Balfegó ja hauria encarregat els estudis pertinents a científics, però que ara només es poden limitar als ens oficials, dels quals encara no han obtingut resposta".


respostes a "El sector de l'encerclament reivindica que aban..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007