Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El sector de l'encerclament reivindica que abans de les granja hi havia molt peix blau

30 . Nov, 2012 a les 14:48
per gfigueres a La notícia del dia
2231 reproduccions
La polèmica de la manca de captures de peix blau a l'Ametlla de Mar continua. des del sector de l'encerclament de la confraria calera. Després de fer públic l'encàrrec d'estudis a  l'Institut Espanyol d'Oceanografia i a la Direcció General de Pesca de la Generalitat, conjuntament amb la confraria de Cambrils i Tarragona, des del sector de l'encerclament de l'Ametlla de Mar es vol matisar les declaracions des del Grup Balfegó al respecte. "En resposta a Serrano dir-li que abans de que les granges estiguessin al Golf de Sant Jordi, fins i tot, ens van posar una quota de pesca de tant peix blau com hi havia"  explica Josep LLambrich.

A més, LLambrich ha subratllat que "si el sector de l'encerclament de l'Ametlla tingués al capacitat econòmica del Grup Balfegó ja hauria encarregat els estudis pertinents a científics, però que ara només es poden limitar als ens oficials, dels quals encara no han obtingut resposta".


respostes a "El sector de l'encerclament reivindica que aban..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 144,02 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007