Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

29 . Oct, 2010 a les 08:19
1826 reproduccions
En l'informatiu del 29 d'octubre parlem que Esquerra Republicana de Catalunya de l'Ametlla de Mar va organitzar ahir a la sala de la societat la xerrada Construïm les Terres de l'Ebre. Seguim a l'Ametlla per parlar-vos de l'ampliació del recorregut del Cala Bus fins al complex esportiu.
A la informació de la demarcació enxampen a Barcelona passejant per les Rambles l'home de nacionalitat marroquí que va assassinar la dona i els seus fills. Més successos, troben el cos sense vida d'un home al port pesquer de l'Ampolla. I Ecologistes donen per fet que el Consell de Ministres es decantarà per ubicar el cementiri nuclear a Zarra. A Tarragona, el nou portal web de Tinet vol ser present a les xarxes socials i posicionar la ciutat al món. Als esports, aquesta setmana ens visita el Corbera d'Ebre que no ha perdut cap partit des que va començar la lliga.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,45 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 235
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007