Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'ajuntament deixa de subvencionar els llibres de text als escolars

13 . Abr, 2012 a les 09:29
per gfigueres a La notícia del dia
3814 reproduccions
L'ajuntament de l'Ametlla de Mar no subvencionarà els llibres de text de l'ensenyament obligatori del curs vinent. Aquest és l'anunci que s'ha fet des de la Regidoria d'Ensenyament de l'ajuntament que ha justificat la decisió dins de les mesures d'austeritat i ajust que s'han d'emprendre per adaptar el pressupost municipal a l'actual conjuntura econòmica.

L'ajuntament de l'Ametlla de Mar venia subvencionant els llibres de text en els darrers nou anys, des del curs 2003-2004, aplicant al mateix temps mesures de reciclatge i reaprofitament del material escolar, tant a l'Escola Pública com a l'Institut.

M Carme Martí, regidora d'Ensenyament, ha explicat que tot i la voluntat de l'equip de govern, aquest any no es podrà complaure amb aquesta inversió, tot i que no descarta tornar-la a dur a terme si millora la situació econòmica. Segons M Carme Martí, "durant nou anys aquest equip de govern ha pagat els llibres de text tant a l'escola com a l'institut. Vistes les actuals circumstàncies, l'ajuntament ja no se'n pot fer càrrec ja que els ingressos han mimvat. Dintre dels pressupostos d'aquest any ja no ho hem contemplat. Ara bé, si la situació canvia a bé mirarem de tornar a fer-nos càrrec. Sempre hem considerat que els ingressos que hem tret fins ara des de l'ajuntament havien de revertir a la gent del poble i que aquesta era una bona mesura per a les famílies amb nens".

En el darrer curs, el pressupost destinat per l'ajuntament a aquesta finalitat ha estat de 150.000 d'euros, coincidint amb un canvi de cicle del material.

L'ajuntament ja ha informat d'aquesta mesura a les direccions dels centres educatius i les AMPES.


respostes a "L'ajuntament deixa de subvencionar els llibres ..."

Margarita
20 . Abr, 2012 a les 22:26

Com a suggeriment: i si es proposa que l'escola s'encarreguin ells de gestionar el tema de llibres? Em refereixo que els pares paguem els llibres a l'escola i que des d'allà es comprin els llibres i que de cara a cursos nous es reaprofitin els llibres de l'any anterior i només s'hagi de comprar algun llibre nou per malestat del mateix o reparar-los una mica. Serviria per gastar-nos menys diners els pares i aprofitar al màxim els recursos.

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 682,59 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007