Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament crea dues borses de treball per operaris de la brigada i de neteja per facilitar l'accés laboral

21 . Feb, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1906 reproduccions

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha obert la convocatòria de dues borses de treball, una de personal laboral temporal d'operari de la brigada municipal i una altra de personal laboral de temporal de neteja. L'objectiu és que el consistori disposi d'una borsa amb candidats per ocupar aquests llocs de treball, en cas de necessitat o d'ofertes de treball, en períodes puntuals de feina.


En aquest sentit, l'objectiu de l'equip de govern, és destinar una partida de 400.000 € aquest any per a fer diverses ofertes de treball, tant a la brigada com a l'àrea de neteja, que serien ocupades temporalment per persones que estan a l'atur en períodes curts.


«Això és possible perquè els pròxims dies podrem fer una modificació pressupostaria que ens permetrà disposar d'uns diners, que inicialment havíem de destinar a La Cala Gestió» explica el regidor d'Obres i Serveis, Antonio Espuny.


A més, Espuny recorda que «no seran jornades senceres, no serà un contracte indefinit, sinó que serà un contracte per obres i serveis determinats, i que normalment sempre seran entre un 50% i un 60% de la jornada, perquè és el que ens permet d'alguna manera repartir aquestes oportunitats i aquests recursos a la gent necessitada del nostre poble».


Els interessats en inscriure's a les borses de treball poden fer-ho presentant la corresponent sol·licitud –disponible a les oficines municipals, al Telecentre o a l'eBando– a les oficines municipals de l'Ajuntament, en horari de 9.00 a 14.00 h. El termini per presentar-les finalitza el pròxim 8 de març.respostes a "L'Ajuntament crea dues borses de treball per op..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Galeria d'imatges


Aquesta galeria conté 1 imatge/s. Per veure-les clica aquí.

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 751,94 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 142
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007