Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Màxima catalogació per a l'Oficina de Turisme de l'Ametlla de Mar

07 . Oct, 2011 a les 11:57 | 00:02:04
per gfigueres a La notícia del dia
2006 reproduccions
La nova oficina de Turisme de l'Ametlla de Mar, ha aconseguit la màxima catalogació que fins ara ha aconseguit cap oficina de turisme municipal a Catalunya. Poques setmanes després de la seva inauguració a càrrec del Conseller Francesc Xavier Mena, el Patronat de Turisme de l'Ametlla de Mar ha rebut amb satisfacció la noticia, donat que aquesta catalogació suposa un impuls a la tasca que s'està fent.

Segons la nova normativa del Departament de Turisme de la Conselleria d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, les oficines de turisme adscrites a la Xarxa s'han de classificar en categories d'acord amb les funcions, les característiques i el nivell de prestacions que assumeixen i garanteixen. Els criteris a l'hora d'atorgar aquesta catalogació, passen per avaluar aspectes com la seva senyalització, els horaris d'obertura al públic, idiomes que s'utilitzen, l'espai destinat a l'atenció al visitant, magatzems, despatxos o zona d'audiovisual.

Després de les corresponents inspeccions, l'Oficina de Turisme de l'Ametlla de Mar ha estat catalogada dins de la segona categoria i es la primera a tot Catalunya en aconseguir-ho. Segons Vicent Martí, regidor de Turisme, "es una gran satisfacció pel Patronat, ja que es al màxim que pot arribar una oficina municipal, ja que els paràmetres de la 1!ª categoria són pràcticament impossibles. Això ens implica encara més a treballar pel futur del poble, i no només en la informació al visitant, sinó per que aquesta oficina es converteixi en un centre de nivell de la promoció turística i econòmica, i dimensionar-ho a nivell internacional".

Per accedir a la 1a. Categoria l'Oficina de Turisme, els criteris demanen gaudir d'un espai encara més gran per a l'atenció als turistes, una àrea de degustació gastronòmica, mostra i venda de productes, un espai per exposicions, serveis sanitaris públics i aparcament.  Uns serveis dels que actualment només gaudeixen els Centres d'Atenció Turística (CAT's) que depenen directament de la Generalitat de Catalunya.


respostes a "Màxima catalogació per a l'Oficina de Turisme d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 712,16 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007