Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament recupera la brigada d'urbanitzacions amb quatre operaris que treballaran tot l'any

18 . Jul, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
2042 reproduccions
El personal de neteja i manteniment de les urbanitzacions contractat per reforçar la temporada turística continuarà passat l'estiu. Davant les necessitats detectades a les urbanitzacions del municipi, l'Ajuntament ha decidit recuperar la brigada d'urbanitzacions amb quatre operaris treballant permanentment durant tot l'any.

La intenció és dedicar especial atenció a les urbanitzacions pel que fa als treballs de neteja i de manteniment dels carrers. Dos dels operaris s'encarregaran de la zona de les Tres Cales, i els altres dos de Calafat i Marina Sant Jordi. «Aquest any, l'Ajuntament ha fet un pas important», constata Antonio Espuny.

El regidor d'Obres i Serveis ha assegurat que hi haurà un manteniment constant a les urbanitzacions i espera que de cara a l'estiu vinent, la feina feta durant tot l'any doni els seus resultats. «Ja no serà iniciar la temporada d'estiu netejant tot el que no s'ha netejat durant tot l'any, sinó que serà un manteniment constant a les urbanitzacions», afirma.


respostes a "L'Ajuntament recupera la brigada d'urbanitzacio..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,65 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 115
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007