Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Dimiteix Janet Llambrich com a Patró major de la Confraria de l'Ametlla de Mar

26 . Set, 2014 a les 14:57
per gfigueres a Ajuntament
3178 reproduccions
Dimiteix Janet Llambrich com a Patró major de la Confraria de l'Ametlla de Mar
La seva dimissió en una reunió de cabildo celebrada aquest dijous al vespre, va evitar que hagués d'afrontar una moció de censura. El 1r vicepresident Miquel Brull assumirà la presidència en funcions.

Dilluns tindrà lloc la reunió de la Junta General de la Confraria de Pescadors de l'Ametlla de Mar en la que es donarà compte de la dimissió de Janet Llambrich com a president de la Confraria de Pescadors de l'Ametlla de Mar, després que en una reunió de Cabildo celebrada dijous al vespre, aquest decidís no acabar amb el seu mandat, després d'escoltar dels seus membres la pèrdua de confiança cap a la seva labor.
D'aquesta manera s'evitarà que dilluns, en la reunió de la Junta General, s'hagi d'abordar la moció de confiança presentada per 20 dels 29 membres d'aquesta junta.
El requeriment es va presentar a la secretaria de la Confraria de Pescadors el passat dia 16 de setembre, la  qual s'hauria d'haver votat de manera individual i secreta pels 29 membres. Segons marquen els estatuts, assumiria el càrrec de manera provisional el vicepresident primer Miquel Brull.
En el període de 30 dies a partir de la reunió de la Junta General, s'haurà de convocar una altra reunió per escollir el nou Patró Major entre els 29 membres de la Junta General i alhora completar els membres de la junta amb el primer dels candidats que va quedar-se fora a les passades eleccions a la Confraria.
Des de l'any 1940 després de la Guerra Civil, aquesta serà la tercera ocasió en la que un president no finalitza el mandat abans d'acabar la legislatura, fet que ja va passar sota el mandat de Domingo Borràs i Antonio Brull per les seves dimissions.
La legislatura actual finalitza el 2016.
respostes a "Dimiteix Janet Llambrich com a Patró major de l..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,60 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 51
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007