Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Enllumenat públic

01 . Oct, 2014 a les 14:14
per otomas a Ajuntament
2972 reproduccions
Fomento de Construcciones Y Contratas Serveis Ciutadans, FCC, empresa concessionària del manteniment de les instal·lacions de l'enllumenat públic de l'Ametlla de Mar ha posat fil a l'agulla per fer les millores necessàries. De fet, a la urbanització Calafat  s'ha fet la substitució de totes les làmpades i equips dels 608 punts de llum de la xarxa d'enllumenat. A més, l'empresa ha realitzat la reforma o reposició dels 7 quadres de l'enllumenat i la implementació de telemesura, una mesura que també s'aplicarà a Roques Daurades. També s'ha realitzat l'adequació de les conduccions elèctriques de l'enllumenat que es trobaven malmeses. Aquests treballs han suposat una inversió de 112.640, 30 euros i s'han realitzat durant un mes. Amb aquestes millores l'empresa preveu un estalvi de 114.800,40 Kwh/any, per tant quedarà en 165.717,60 Kwh/any, que significarà que el consum final serà de 40,92% inferior de l'actual.
Ara s'està treballa a Roques Daurades on es preveu la substitució de totes les làmpades i equips dels 122 punts de llum de la xarxa. A més, de la reforma o reposició de 2 quadres d'enllumenat, entre d'altres millores. El conjunt dels treballs suposaran una inversió de 24.050,99 euros i es preveu que s'enllesteixin en una setmana. Segons FCC una vegada implementades les millores es reduirà el consum en 16.243,50 Kwh/any , així serà de 23.152,50 Kwh/any segons les previsions, que es traduirà en un estalvi del 41,23%. Paral·lelament s'està treballant a 3 Cales i al nucli urbà.
"Les millores de  manteniment de l'enllumenat s'estan realitzant amb els terminis establerts. A Calafat ja s'estan fent i, actualment, s'està actuant a Roques Daurades. En alguns casos també al nucli urbà o a 3 Cales. Sobretot també voldria fer un recordatori a la gent del poble que sàpiguen que si detecten alguna mancança en l'enllumenat es poden posar en contacte amb l'empresa al telèfon d'urgències 24h 977 55 06 03" explica Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar.
I és que tots els ciutadans que detectin alguna deficiència en matèria d'enllumenat es poden posar en contacte amb l'empresa enllumenat.ametlla@fcc.es  i 977 55 06 03.
Recordem que FCC gestiona el manteniment de l'enllumenat des d'aquest mes de juny passat. Aquesta empresa té l'adjudicació d'aquest servei per una concessió de 15 anys.
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar va decidir externalitzar aquest servei a la recerca d'una millor gestió, d'un estalvi econòmic i d'una inversió que no gravés les arques municipals i fes possible la modernització de la xarxa.


respostes a "Enllumenat públic"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 692,04 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 45
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007