Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Confraria de pescadors

25 . Set, 2014 a les 14:05
per otomas a La notícia del dia
2859 reproduccions
Dilluns tindrà lloc la reunió de la Junta General de la Confraria de Pescadors de l'Ametlla de Mar en la que es debatrà com a únic punt de l'ordre del dia la moció de confiança al Patró major d'aquesta entitat Janet Llambrich, presentada per 20 dels 29 membres d'aquesta junta.
El requeriment es va presentar a la secretaria de la Confraria de Pescadors el passat dia 16 de setembre.  De prosperar aquesta moció, la qual haurà de ser votada de manera individual i secreta pels 29 membres, Janet Llambrich, actual president, cessaria en les seves funcions i segons marquen els estatuts, assumiria el càrrec de manera provisional el vicepresident primer Miquel Brull.
En el període de 30 dies a partir de la votació de la moció s'haurà de convocar una altra reunió per escollir el nou Patró Major entre els 29 membres de la Junta General i alhora completar els membres de la junta amb el primer dels membres que va quedar-se fora a les passades eleccions a la Confraria.
Aquesta és la primera moció de confiança presentada a un president de la Confraria de Pescadors de l'Ametlla des de la restauració de les confraries de pescadors l'any 1940 després de la Guerra Civil, tot i que si arriba a prosperar no serà la primera que finalitza el mandat d'un president abans de finalitzar la legislatura, fet que ja va passar sota el mandat de Domingo Borràs i Antonio Brull per les seves dimissions.
La legislatura actual finalitza el 2016.


respostes a "Confraria de pescadors"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 659,19 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 94
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007