Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Janet Llambrich: "en sis anys no he sobrepassat el pressupost que el Cabildo i la Junta General aprovaven per al President de la Confraria"

16 . Oct, 2014 a les 14:34
per gfigueres a Ajuntament
3410 reproduccions
Janet Llambrich: "en sis anys no he sobrepassat el pressupost que el Cabildo i la Junta General aprovaven per al President de la Confraria"

El fins ara President de la Confraria de Pescadors, Janet Llambrich, es defensa davant dels arguments exposats pel Cabildo que el van forçar a  la dimissió.


Després que Janet Llambrich, el fins ara Patró Major de la Confraria de Pescadors de l'Ametlla de Mar presentés la seva dimissió, el passat 25 de setembre, una dimissió de la qual es va donar compte davant la Junta General de la Confraria el 29 de setembre; ara Llambrich vol defensar-se davant les acusacions del Cabildo que el van portar a la dimissió.
Entre els arguments clau del Cabildo hi havia la pèrdua de confiança amb el President perquè, segons el Cabildo, Llambrich va fer prevaldre l'interès particular al col·lectiu. Fet que Llambrich nega rotundament. A més, se l'acusava del deteriorament de la relació de la Confraria amb les altres entitats dels sector pesquer. "Com a President de la Confraria mai vaig faltar a cap reunió a la qual se m'hagués convocat per anar-hi", subratlla Janet Llambrich.
Un altre dels arguments del Cabildo va ser el cost elevat de l'exercici de les seves tasques com a President. "En sis anys no he sobrepassat el pressupost que el Cabildo i la Junta General aprovaven per al President de la Confraria".
Recordem que la dimissió de Janet Llambrich va evitar la presentació de la moció de confiança, prevista pel 29 de setembre, a la reunió de la Junta General, presentada per 20 dels 29 membres d'aquesta Junta.respostes a "Janet Llambrich: "en sis anys no he sobrepassat..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,93 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007