Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Un equip d'operaris reforçarà la neteja al municipi

19 . Mai, 2014 a les 13:39
per gfigueres a La notícia del dia
2333 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha posat fil a l'agulla per reforçar el servei de neteja al municipi sobretot de cara a l'època estiuenca on augmenta significativament el volum de població. La brigada municipal realitza el treball de neteja a platges i carrers. A més, és clar, dels treballador que es troben un programa de reinserció social i que també ajuden a completar el treball de neteja al municipi. Ara, a més, els propers mesos es reforçarà la neteja amb  operaris que complementaran la neteja al municipi de dilluns a diumenge i matí i tarda.
"A partir d'ara reforçarem el treball de la brigada amb aquests  operaris per tal de poder donar un millor servei de neteja" , subratlla Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar.
A més, es preveu un programa de neteja exhaustiva d'aigua a pressió amb maquinària especialitzada en indrets de la localitat que ho requereixen especialment.  "En indrets com les escales de l'Àngel d'accés al port, la plaça de l'Olivera, Plaça Catalunya, Plaça Nova, carrers per a vianants, i altres zones  es realitzarà una neteja a pressió intensa per solucionar algunes mancances que hem detectat", subratlla l'alcalde de l'Ametlla de Mar. Així s'intensificarà la neteja a espais on les màquines de neteja tenen dificultat per accedir.


respostes a "Un equip d'operaris reforçarà la neteja al muni..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,12 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 266
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007