Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nova edició de la 100% Half l'Ametlla de Mar aquest diumenge

05 . Mai, 2017 a les 12:00
per drodriguez a La notícia del dia
2072 reproduccions
Més de 112 quilòmetres seran els que hauran de completar, aquest diumenge, els participants en la 100% Half l'Ametlla de Mar. Una prova esportiva multidisciplinària que transcorrerà per diversos indrets urbans i interurbans del nostre municipi. L'inici està previst a les 9 h del matí, i l'arribada dels primers classificats està prevista a partir de les 13 h.

En concret, hi haurà 1,9 quilòmetres de natació en aigües obertes que transcorrerà entre les platges de Pixavaques i l'Alguer; 21 quilòmetres corrent, amb tres voltes a un circuit entre el passeig Marítim i el port de l'Estany; i 90 quilòmetres amb bicicleta amb quatre voltes a un circuit previst per la TV-3025 i l'antiga N-340, amb 1.000 metres de desnivell acumulat.

«El grau de dificultat de la prova és molt relatiu, però són moltes hores d'esforç, distàncies que requereixen molt entrenament i, com a triatló de mitja distància, el nivell és alt»
, destaca Gerard Jurnet, organitzador de la prova, afegint que «estem parlant d'esforços molt exigents amb més de 4 hores pels primers i de quasi 8 hores pels últims».

Tot i que el circuit d'aigua no és molt difícil, «el de bicicleta és un circuit prou dur, i ja sabem que la costa de l'Ametlla no es plana i amb el running costa agafar un ritme constant». Per això Jurnet explica que «sense ser un triatló de muntanya, té una dificultat mitjana bastant alta». A la Half l'Ametlla de Mar es pot competir tant a escala individual com per equips.

Actualment, el record de la prova el té en categoria masculina, Manuel Lloret amb un temps de 4:19:03, mentre que en la categoria femenina la té Dolça Ollé amb un temps de 5:01:43. La cursa compta amb el suport de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i del Club Esportiu La Cala.


respostes a "Nova edició de la 100% Half l'Ametlla de Mar aq..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,93 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007