Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Obres i Serveis ha iniciat actuacions per millorar el ferm en les urbanitzacions i camins rurals

27 . Jul, 2016 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1732 reproduccions
L'estat de l'asfalt de nombrosos carrers i camins de les urbanitzacions i zones rústiques estaven en males condicions. És per aquest motiu que des de la regidora d'Obres i Serveis de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar s'han iniciat aquesta setmana diverses actuacions per millorar el ferm en aquests vials. En concret, s'estan realitzant diverses accions de reasfaltat a la urbanització de Les Tres Cales –de moment, en els seus carrers principals i més transitats– i també a diversos camins rurals. «Sabem que els carrers estan molt deteriorats en alguns punts, els que suporten més circulació rodada, per això hem començat a apedaçar i, si no passa res, la setmana vinent ja podrem començar la neteja de la pinassa que hi ha acumulada» comenta Antonio Espuny, regidor d'Obres i Serveis.

Els treballs s'executen seguint un estudi, elaborat des de la mateixa regidoria, on s'han detectat tots els punts calents de les urbanitzacions on calien treballs de manteniment i que, segons explica el regidor d'aquesta àrea, s'aniran materialitzant progressivament. «S'han localitzat tots els problemes, totes les mancances i tots els deterioraments que hi ha als carrers –de totes les urbanitzacions– i ens servirà com una pauta de treball per reparar des de les voreres fins als carrers» subratlla el regidor.

Paral·lelament a les tasques de millora de l'asfalt, la brigada s'ha vist ampliada amb un reforç de personal que s'encarrega de la neteja i manteniment de les urbanitzacions aquest estiu. «Ara a l'estiu hem pogut contractar una sèrie de persones més per a la brigada i això ens ha permès d'alguna manera iniciar un procés de neteja i de reposició d'asfalt a les urbanitzacions» explica Antonio Espuny. En concret «tot això s'emmarca en un seguit d'actuacions que intentarem fer a partir d'ara i sobretot a partir de l'any que vinent, a l'espera dels resultats pressupostaris que ens permetrien contractar personal».

D'altra banda, aquest estiu s'està fent un reforç en l'àmbit de la recollida d'escombraries –amb torns de tarda– i també amb l'obertura de la deixalleria de dilluns a dissabte tot el dia. En l'àmbit de la neteja de les urbanitzacions, Espuny apunta que ja s'ha enllestit pràcticament a la totalitat Marina Sant Jordi i Sant Jordi d'Alfama, que caldrà repassar Roques Daurades després de la caiguda de pinassa, i ara s'està treballant per arranjar Calafat.


respostes a "Obres i Serveis ha iniciat actuacions per millo..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007