Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

28 . Des, 2009 a les 13:51
1783 reproduccions
El butlletí més innocent de l'any surt avui amb la bona notícia que l'Ametlla de Mar és el municipi de la futura vegueria de l'Ebre que acollirà l'aeroport d'aquesta nova distribució territorial. El govern català l'ha triat, passant per davant d'Amposta i Tortosa, per les seves immillorables condicions geogràfiques.
I seguirem amb la crònica de les visites que ens van fer durant aquest cap de setmana de Nadal el Pare Noel i els patges reals amb la participació massiva dels nens i nenes caleros que no es van voler perdre conèixer en persones a aquests personatges màgics.
El butlletí segueix amb la informació comarcal que protagonitzen dues polèmiques de l'actualitat política i social. D'una banda, el projecte de llei de les vegueries i d'altra, la polèmica nuclear amb l'emplaçament imminent del cementiri.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 846,12 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 44
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007