Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès públic

26 . Nov, 2009 a les 10:00
2776 reproduccions
- L'Escola de música organitza fins al dia 28 de novembre les audicions de santa Cecília a la sala de la societat. Dijous 26, a les 6:30h de la tarda concert coral dels grups sensibilització, iniciació i grau elemental. Divendres 27, a les 6:30h clarinet percussió i oboè. I dissabte a les 12h del migdia cercavila pels carrers del poble per recollir als nous músics del conjunt instrumental avançat.

- La regidoria de joventut informa que el dia 3 de desembre començaran les inscripcions del parc de nadal al telecentre a partir de les 10:00 h. del matí. L'import del parc son 30 euros. Cal portar la tarja de la seguretat social i el DNI o llibre de familia del nen o nena.

- El servei de recaptació municipal informa que el proper dilluns dia 30 de novembre finalitza el període de pagament en via voluntària dels rebuts de l'impost sobre béns immobles de naturalesa urana i rústica, així com els de la recollida d'escombraries de les urbanitzacions i els disseminats. Recordem que l'horari de l'oficina de recaptació és de dilluns a divendres de 9h a 2h del matí i també els dijous de 5h a 8h de la tarda.

- L'AMPA de la Llar d'Infants Xerinola organitza per al diumenge 29 de novembre una jornada lúdica al Pavelló Poliesportiu Galetet per a nens i nenes de 0 a 10 anys. L'Horari serà de 10h a 1h del matí i de 5h a 8h de la tarda. Venta d'entrades anticipades a la Llar d'Infants, al Pavelló Poliesportiu i al Telecentre, i el mateix diumenge al Pavelló Poliesportiu. El preu de les entrades varia des de 3€ fins a 9€.

- El centre d'assistència primària ( CAP) comunica que s'ha iniciat fins el dia 16 de desembre, la campanya de vacunació de la grip nova A. Tots els interessats poden demanar hora o passar-se a informar pel CAP. Carrer hort d'albacar, o al telèfon 977 49 38 49

- Cal sol·licitar permís a les oficines municipals per cremar restes agrícoles. De dilluns a divendres de 9h 14h i els dijous també de 5h a 8h de la tarda.

- Telèfon del SUM 977 45 70 00 (servei d'urgències municipals)

- Telèfon CAP (centre d'assistència primària) 977 49 35 14 / 977 49 38 49. Cap provisional al carrer d'hort d'Albacar, a Ribes Altes, al costat del CEIP Sant Jordi.

- Farmàcia de guàrdia fins al dia 27 de novembre: JOANA PEDROLA


respostes a "Comunicats d'interès públic"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 736,86 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 26
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007