Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició migdia

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les Terres de l'Ebre tornaran a viure durant la Setmana Santa una autèntica festa del futbol base amb la celebració de la ivª edició del torneig internacional

05 . Abr, 2011 a les 14:00
per admin a Esports
1519 reproduccions
El passat dimarts 22 de Març, la Sala d'Actes de L'Ajuntament de L'Ametlla de Mar, es convertia en focus d'atenció informativa pel que a futbol base es refereix, ja que allí mateix es portaria a terme la presentació de la 4a Edició del Torneig Internacional Terres de L'Ebre de Futbol Base.


L'acte va comptar amb la presència del delegat del govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès; l'alcalde de la població, Andreu Martí; el regidor d'Esports del mateix municipi, Albert Medrano; el periodista de TV3, presentador del programa Futbol Cat, Jordi Sunyer i el director del torneig, Fernando García.


Serà el proper dijous 21 d'Abril quan l'esdeveniment donarà inici i ho farà amb la desfilada de tots els integrants (jugadors i cos tècnic) per la localitat costanera de L'Ametlla de Mar.


La Cala, com és coneguda pels seus habitants, serà una de les 4 seus del torneig, i, a part de la categoria aleví, esdevindrà punt de referència els dos darrers dies, acollint les semifinals i les finals de totes les categories.


Les altres 3 seus seran: Sant Carles de la Ràpita, on es disputaran els partits de categoria benjamí; Amposta, els de categoria Pre-Benjamí; i Deltebre-La Cava i Jesús i Maria, que es repartiran els encontres de categoria Infantil, la única que es disputarà en modalitat de Futbol A11.


Les categories infantil, aleví, benjamí i pre-benjamí, estaran formades per un mínim de 16 equips dividits en grups de 4 equips cadascun que jugaran una "lligueta entre ells". Els millors equips de cada grup passaran a la fase final i els no classificats jugaran la fase de consolació.


En aquest sentit, es preveu una participació de més de 900 jugadors i 3000-4000 assistents, els quals podran participar també en el sorteig que s'organitza cada any en benefici a alguna associació o entitat i que, en aquesta ocasió, ajudarà a recaptar diners que aniran íntegrament destinats a la Fundació Esport Solidari Internacional.
Amb l'organització d'aquesta nova edició, l'empresa Ebreevents, així com tots i cadascun dels Ajuntaments que col·laboren, mostren la seva implicació i compromís pel que fa a l'esport de base al nostre territori, un fet a ressaltar donada la difícil conjuntura econòmica dels moments.


respostes a "Les Terres de l'Ebre tornaran a viure durant la..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1027,57 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007