Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Esport al nostre poble

29 . Mar, 2010 a les 21:44
2178 reproduccions
A l'Esport al nostre poble hem parlat amb Juanjo Balfegó, entrenador del 1r equip sobre la derrota per 0 a 2 davant del Benifallet i sobre tot de la mala ratxa de joc i resultats que està tenint l'equip calero en els darrers sis partits. A més hem repassat resultats i classificació dels equips de futbol base, destacant les possibilitats d'ascens del juvenil i de l'aleví en la ultima jornada del campionat que queda per disputar. També hem parlat de la finalització de la fase regular del Campionat Costa Daurada de Futbol Sala i els encreuaments del play off pel títol. En el tram final hem parlat amb Joan Pere Gómez Comes, Regidor d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar sobre el Torneig Internacional Terres de l'Ebre de Futbol Base que es disputarà en categoria aleví a la zona esportiva i de la participació dels nostres equips aleví i pre-benjamí.


respostes a "L'Esport al nostre poble"

Deixa'ns un comentariDescàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 642,49 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 57
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007