Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Torneig Internacional de Futbol Base a les Terres de l'Ebre, un atractiu esportiu i turístic

08 . Abr, 2010 a les 13:34
4066 reproduccions
L'empresa Ebre Events, amb la col·laboració del Govern de la Generalitat i els Ajuntaments de Deltebre, St. Carles de la Ràpita i L'Ametlla de Mar, van organitzar el Torneig Internacional de Futbol Base de les Terres de l'Ebre que ha tingut lloc aquesta Setmana Santa.

De l'1 al 4 d'abril es van realitzar diversos partits per diferents municipis del Territori. El Torneig reuneix tres categories de Futbol Base: Aleví, Benjamí i Pre-Benjamí, modalitat futbol-7. En aquest event han participat un total de 48 equips.

Per tercer any consecutiu l'Ametlla de Mar va acollir els enfrontaments de la categoria aleví. Aquest esdeveniment esportiu, a més, té un gran potencial turístic. Segons el regidor d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Joan Pere Gómez i Comes,"si s'han desplaçat 700 nens amb els seus pares, s'han allotjat a hotels de les Terres de l'Ebre, han anat a restaurants, han conegut els nostres municipis i, per tant, aquesta iniciativa ha estat, també, una plataforma de promoció turística de les Terres de l'Ebre".

Cal destacar que des de la seva primera edició, el Torneig també ha evidenciat el seu compromís social. Aquest any no ha estat una excepció i els diners que s'han recollit es destinaran a la Fundació Contra la Hipertensió Pulmonar.

D'altra banda, l'Ametlla ha recollit el llegat de Deltebre i l'any vinent serà seu de la inauguració i clausura del Torneig.


respostes a "El Torneig Internacional de Futbol Base a les T..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 737,39 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007