Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala, seu del Torneig Internacional de Futbol Base Terres de l'Ebre

24 . Mar, 2011 a les 11:34 | 00:04:06
per gfigueres a La notícia del dia
2521 reproduccions
Aquest dimarts va tenir lloc a l'Ametlla de Mar la quarta edició del Torneig Internacional de Futbol Base de les Terres de l'Ebre que com és habitual es disputarà al llarg de la Setmana Santa.
Aquest any el paper de l'Ametlla de Mar serà més preponderant que en altres edicions, donat que a més de ser la seu de la inauguració, la qual s'ha avançat per primera vegada al dijous, també serà la seu de la cloenda i les finals de totes els categories el diumenge de pasqua. A tot això s'ha d'afegir l'habitual paper de seu el divendres i dissabte de la categoria aleví.

L'acte, que va tenir lloc a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar va comptar amb la presència del Delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarés, a més de l'Alcalde Andreu Martí, el regidor d'esports Albert Medrano, el director del torneig Fernando Garcia i com a invitat a l'acte de Jordi Sunyé, director del programa Futbol Cat de TV3.

Així, es va desvetlla que a part de la inauguració i la cloenda, com hem dit, l'Ametlla serà la seu de la categoria aleví, Sant Carles de la Ràpita serà la seu e la categoria Benjamí, Deltebre, tant el camp de La Cava com el de Jesús i Maria es jugaran els partits de categoria Infantil, mentre que Amposta acollirà la categoria Pre Benjamí.

Albert Medrano, regidor d'esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar explicava afegia que, "portem quatre anys treballant-ho. Fins ara només havíem acollit la final, però el torneig i la gent s'ho mereix i hem fet l'esforç per acollir també la inauguració que es una jornada molt bonica, ja que tots els jugadors acaben d'arribar i estan tots plens d'il·lusió. Hem pensat en el futur, en l'economia i en la divulgació de la marca l'Ametlla amb la nostra implicació".

Fernando Garcia director del torneig, parlava de que "aquest any la major part dels equips repeteixen i això es bona senyal. Per problemes que hi ha a la zona d'origen i que tots coneixem equips de Kuwait, Egipte i Dubai no vindran, però si que ho faran el pre benjamí i benjamí de Hong Kong amb una expedició de 80 persones que coneixeran les terres de l'Ebre i això es bo per a la nostra economia. A més venen molts equips de Catalunya, alguns de Castelló i sobre tot de les Terres de l'Ebre. Aquesta es una fita que ens hem proposat en aquesta edició, el fet que participessin la major part d'equips de les Terres de l'Ebre i que els nostres xiquets i xiquetes també puguin tenir la il·lusió de jugar contra el Barça o l'Espanyol".

Per la seva part, Jordi Sunyé, director del programa Futbol.Cat de TV3 explicava que, "tots aquests tornejos pretenen que els nens se sentin importants i com si es trobessin participant en una competició de primer nivell. Això és cert, però no tots poden jugar una final contra el Barça, es a dir que primer hauran hagut de jugar contra equips més humils i sobre tot també no tots els partits sortiran per televisió. Això es important, hem de donar la importància a tots els partits, ja que hem de fer que la gent vagi als camps i que no ens limitem al que surt per la tele, ja que sinó el futbol modest serà mort".

La inauguració està prevista per dijous 21 d'abril amb un partit inaugural entre els equips alevins del Barça i l'Espanyol.


respostes a "La Cala, seu del Torneig Internacional de Futbo..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 775,34 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007