Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La policia municipal de l'Ametlla de Mar reforça el cos amb tres vehicles equipats amb tecnologia punta

03 . Mar, 2011 a les 13:33 | 00:02:58
2655 reproduccions
En aquests temps de crisi la Policia Municipal de l'Ametlla de Mar ha hagut d'adaptar-se  a les circumstàncies i optimitzar recursos. I és que, el pressupost d'aquest 2011 és un 3% inferior al de l'any anterior. Però aquesta reducció de recursos no ha estat un impediment per aconseguir uns bons resultats en seguretat. Per fer-ho possible la Policia Local ha apostat per la formació continua dels agents i per l'ús de les noves tecnologies que ajuden a agilitzar la feina. En aquesta línia cal destacar, l'adquisició de tres vehicles dotats amb ordenadors d'abord i videocàmeres que garantiran, d'una banda, poder recollir i consultar dades in situ, i , de l'altra, la seguretat dels agents. La policia ha adquirit aquests vehicles a través del renting, és a dir, es pagarà una quota mensual que inclou el manteniment del vehicle. D'aquesta manera, sempre hi ha l'opció de poder canviar de vehicle si es deteriora o eixugar el pagament i quedar-se el vehicle en propietat. Els agents disposaran d'aquests vehicles la setmana vinent.

A més, cal recordar, que l'any passat, es va signar un conveni amb el departament d'Interior de la Generalitat per usar el SIP_CAT amb el sistema GESTPOL que permet sumar-se a aquesta xarxa informàtica d'informació policial. També, l'any passat, la Policia Municipal és va adherir a la xarxa de radiocomunicació Rescat de la Generalitat que permet actuar de forma més àgil i coordinada amb altres cossos de seguretat en cas d'emergència. El treball conjunt i la coordinació amb els Mossos d'Esquadra, que fa dos anys que s'han desplegat, ha estat un altre dels puntals per obtenir els bons resultats en seguretat actuals. De fet, la taxa de delinqüència al municipi s'ha reduït, sobretot els delictes contra la propietat, és dir, hi ha menys robatoris.

"El balanç que ha suposat el desplegament dels Mossos és molt positiu. A priori ens preocupava que l'àrea d'atenció policial dels Mossos es trobava a Tortosa i la Guàrdia Civil deixava de tenir les mateixes competències, per tant, havíem de trobar una solució. Actualment, els Mossos estan, a diari, a les mateixes instal·lacions de la Policia Local atenent als ciutadans. Això ha estat possible gràcies a la voluntat d'entesa de la Conselleria d'Interior, dels Mossos d'Esquadra i de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar", va explicar  Francesc Siuraneta, Cap de la Policia Municipal.
 


D'altra banda, La policia avui compta amb unes noves instal·lacions dotades de més espai, qualitat i seguretat situades al polígon industrial. Aquest canvi físic, segons Siuraneta, també ha estat substancial marcant una nova etapa per a la Policia Municipal i els ciutadans de l'Ametlla ja que es garanteix un millor servei i accessibilitat. No només pels caleros que viuen al casc urbà, sinó també pels ciutadans que viuen a les urbanitzacions i en rústica.


respostes a "La policia municipal de l'Ametlla de Mar reforç..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1147,83 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 12
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007