Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Entre fogons

23 . Set, 2011 a les 11:58
per gfigueres a Entre Fogons
1891 reproduccions
Primer programa d'Entre Fogons que s'estrena aquesta temporada.L'espai d'uns 30 minuts de durada, te l'objectiu de fer de la cuina i la gastronomia un motiu de conversa i perquè no de debat. La gastronomia local es tant rica i diversa que pot donar joc a l'hora de divulgar i difondre aquelles característiques més destacades de la nostra cuina i dels plats més típics i tradicionals de La Cala.La divulgació d'un plat per programa amb les seves variants i sempre a la recerca dels punts de vista de quatre invitats, dos cuiners professionals i dos cuiners domèstics, que aportaran els seus coneixements i la seva discrepància respecte a ingredients, presentació i tradició. El plat serà tractat en profunditat pels convidats, que aportaran elements que ens permetran experimentar i conèixer una mica més de la nostra cultura gastronòmica. Els cuiners Josep Margalef del restaurant El Molí dels Avis i la Carme Domènec en són els col·laboradors habituals.


respostes a "Entre fogons"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 767,28 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 199
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007