Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'ocupació turística de l'Ametlla de Mar es manté similar a l'any passat

01 . Oct, 2013 a les 13:47
per otomas a La notícia del dia
2634 reproduccions
Segons l'enquesta feta des de l'Oficina Municipal de Turisme a 70  establiments turístics de l'Ametlla de Mar (Hotels, càmpings, immobiliàries, bars, restaurants, botigues i Mercat Municipal) , l'ocupació mitjana durant aquesta temporada ha estat del 71% (60% el mes de juliol i un 82% el mes d'agost), aquestes dades són similars a les de l'any anterior. Si es comparen amb el context territorial de les Terres de l'Ebre representen un 10% més de les 4 comarques ebrenques que obtenen un 61% de mitjana.
Segons Vicent Martí, regidor de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, "davant la situació econòmica que tenim és important que mantinguem xifres, sobre tot perquè el nostre municipi, a diferència d'altres nuclis turístics, no disposa de la seguretat que dona treballar a gran escala amb els tour operadors, que són els que ofereixen destinacions molt competitives, en canvi aquest turisme familiar i de proximitat, que cerca llocs no tant massificats,  és de més alt poder adquisitiu".
El sector hoteler i apartaments obtenen una bona ocupació.
Els Hotels de l'Ametlla han obtingut una bona ocupació aquesta temporada, el mes de juliol va ser del 66% i el mes d'agost d'un bon 93%, els càmpings van obtenir una ocupació del 50% el juliol i del 75% l'agost.
Per procedència, el turisme francès continua sent líder, el rus el que més augmenta.      
França, com va sent habitual cada any, és la destinació líder pel que fa a les visites a l'oficina de Turisme amb un 40%, el turisme nacional obté un 38%, i a molta distància alemanys i anglesos amb un 5% cada destinació. Segons l'enquesta el turisme rus puja en tots els sectors, arribant fins a un 17% d'augment als hotels i Càmpings, un 15% als bars i restaurants i fins un 39% al sector comercial.
El comerç local afirma que el turisme ha baixat.
Mentre a la pregunta que si enguany ha hagut més, igual o menys turistes que l'any passat els sectors hotelers, immobiliàries i de l'hostaleria es mantenen, un 55% dels comerços locals contesten que el turisme ha baixat. En canvi el sector bars i restaurants contesten en un 36% que ha pujat i tan sols un 14% diuen que han tingut menys clients.
La informació turística el més valorat.
Sotmesos a valoració diferents serveis turístics de la vila, la informació turística rep una molt bona valoració mentre que la segueixen i sempre amb la finalitat de millorar la neteja de les platges, la seguretat, les activitats d'estiu i tanquen l'estat de la neteja i condicionament dels carrers i els aparcaments al terme municipal.


respostes a "L'ocupació turística de l'Ametlla de Mar es man..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 730,52 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007