Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla, seu del Torneig Avatars Cup 2014

30 . Mai, 2014 a les 09:49
per gfigueres a La notícia del dia
2283 reproduccions
El Camp de Futbol Municipal de La Cala serà aquest cap de setmana la seu de l'Avatars Cup 2014, torneig de futbol en categoria aleví organitzat per l'associació esportiva Avatars. El torneig es disputarà al llarg de dissabte i diumenge amb la participació de 14 equips de futbol. Dissabte tindrà lloc una fase prèvia en la que equips com el Tortosa, la Rapitenca, el Valls, l'Alcanar, l'Aldeana, el Remolins Bítem, l'Escola de Futbol Delta de l'Ebre i l'Ametlla de Mar es disputaran sis llocs a la jornada final en la que entraran en competició equips del nivell del R.C. D. Espanyol o el C.F Villarreal, a més del Gimnàstic de Tarragona, el Reus Deportiu, la Fundació Marcet i l'equip format per alumnes de l'Associació Avatars.
Segons Jordi Font, director del torneig, "el torneig a més de permetre que es pugui veure un bon nivell de futbol, també fa possible que els jugadors dels equips del territori puguin jugar davant d'equips del nivell del Villarreal o l'Espanyol, cosa que no fan habitualment i que qui sap si  aquests jugadors arribaran a ser professionals".
La competició de dissabte tindrà lloc de les 10 del matí a les 16.30 de la tarda, mentre que la de diumenge s'iniciarà a les 8.30 del matí i s'acabarà a les 6.30 de la tarda.


respostes a "L'Ametlla, seu del Torneig Avatars Cup 2014"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 931,80 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007