Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Tiquet fresc

17 . Gen, 2013 a les 12:43
per otomas a La notícia del dia
2313 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar s'ha adherit a la iniciativa impulsada des del Consell Comarcal del Baix Ebre del Tiquet Fresc. El  projecte, Tiquet Fresc es posà en marxa durant les festes nadalenques, i hi ha pressupostat 10.000 euros per aquest 2013.

Aquest tiquet, gestionat pels serveis socials, permetrà facilitar l'arribada de productes frescos a les famílies més necessitades. Per tant, aquelles famílies que tinguin aquesta necessitat i que els serveis socials així ho verifiquen, podran adquirir productes frescos mitjançant uns tiquets. El beneficiari haurà d'anar amb els tiquets als comerços de proximitat adherits al projecte, en el cas de l'Ametlla de Mar, tots els comerços del mercat municipal. Els comerços facturaran els imports dels tiquets de forma mensual al Consell Comarcal.

"Aquest projecte del Tiquet Fresc va destinat a les famílies més necessitades. A més, és suma al treball que duen a terme Creu Roja i Càritas, entre altres entitats i particulars, als quals vull aprofitar per felicitar-los per la bona feina feta", explica Andreu Martí, Alcalde de l'Ametlla de Mar. Martí, a més, ha explicat que si hi ha més comerços de la localitat que vulguin adherir-se al projecte Tiquet Fresc només cal que es posin en contacte amb l'Ajuntament.

Actualment, els serveis socials del Baix Ebre, gestionen 3.280 expedients familiars i convivencials. Fins ara, les ajudes alimentàries als més necessitats es feien a través dels excedents bàsics i urgències socials però no en productes frescos.


respostes a "Tiquet fresc"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,47 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 51
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007