Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Noves instal·lacions de Turisme operatives al 100%

14 . Jul, 2011 a les 14:00 | 00:01:31
per gfigueres a La notícia del dia
1775 reproduccions
Les oficines del Patronat Municipal de Turisme s'han traslladat, de forma definitiva, a l'entrada de la vila, a l'Avinguda Amistat Hispano-Italiana. Unes  noves instal·lacions que ja es troben 100% operatives per aquesta temporada d'estiu on la població de l'Ametlla de Mar pràcticament es triplica. Aquest nou equipament de 160m2 consta d'un espai d'atenció al públic, despatxos d'administració, sala de juntes audiovisuals i magatzem. D'altra banda, s'instal·larà a l'exterior un monitor de servei d'informació les 24h.

"A l'Ametlla de Mar era necessari comptar amb unes noves instal·lacions ja que la Cala és un municipi que té com objectiu ser pioner a les Terres de l'Ebre en matèria turística", ha remarcat Vicent Martí, regidor de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

L'horari d'atenció al públic de les noves oficines és de 9 a 21h del vespre entre setmana. Els dissabtes de 10 a 13.30h i de 17.00 a 20.30h del vespre. Pel que fa als diumenges i festius l'atenció al públic és de 10.a 13.30h de la tarda.
A part, d'aquestes noves instal·lacions, es continuen mantenint els punts d'informació repartits pel municipi.respostes a "Noves instal·lacions de Turisme operatives al 1..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 772,12 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 789
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007