Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Pla financer i la presa de possessió d'Albert Medrano com a regidor centren el ple del 31 de gener

08 . Feb, 2011 a les 09:35 | 00:04:18
2747 reproduccions
El debat econòmic va ser un dels punts clau de l'ordre del dia que van centrar el ple, que va tenir lloc aquest passat dilluns, 31 de gener, a la tarda. L'equip de govern va presentar un pla econòmic i financer i escenari de pressupostació pel període 2011 al 2014. En l'exposició del pla el portaveu del govern Antoni Montagut va remarcar que aquest pla respon a la voluntat del consistori calero de gestionar els recursos de manera eficient i que en cap cas es tracta d'un pla d'austeritat. Per tal de fer més entenedor l'objectiu del pla va intervenir al ple Toni Martos, Gerent de l'empresa pública La Cala Gestió. Martos va remarcar que l'Ajuntament es troba entre els consistoris més sanejats econòmicament de Catalunya i que l'endeutament es no financer, és a dir, deute creat per inversió pública. Una inversió que segons Martos l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar es pot permetre perquè no arriba al 75% del límit de deute establert legalment.

"Aquest pla financer ens permetrà dur a terme les inversions que tenim pressupostades, continuar donant els serveis necessaris al poble i també, evidentment, fer front als compromisos adquirits", va explicar Antoni Montagut, portaveu del govern.

Per la seva part, des d'ERC, Jordi Gaseni va remarcar que aquest pla limita el pressupost del consistori dels propers anys i que aquesta decisió podria perjudicar l'equip de govern que agafi el relleu. "Creiem que la situació es greu. No per la inversió que ha fet l'equip de govern sinó perquè els propers pressupostos, si realment es compleix el que s'ha aprovat avui, quedaran molt limitats per poder tirar endavant els projectes futurs" va explicar Gaseni.

El portaveu socialista, Antonio Espuny, va acusar l'equip de govern de realitzar una mala gestió que ara ha provocat la necessitat d'aprovar aquest pla financer. "El punt més important que s'ha tractat al ple ha estat el pla de viabilitat financera. Això representa dir que a partir d'ara no es gastarà els diners de la mateixa manera. Però nosaltres no estem segurs que l'equip del govern o compleixi", va remarcar Espuny.

El pla financer es va aprovar amb els vots a favor de CiU i els vots en contra d'ERC i PSC.

Un altre dels punts decisius del ple va ser la presa de possessió d'Albert Medrano com a regidor de Relació amb les Urbanitzacions, Esports i Joventut. "Primer de tot vull agrair la confiança que ha dipositat en mi l'alcalde i l'equip de govern. També vull afegir que l'anterior regidor ha deixat el llistó molt alt. Per mi és un repte i honor com a calero. Treballaré per dur a terme el model de poble que s'ha posat com a fita aquest equip de govern. És a dir, fer de la Cala un referent en qualitat de vida, innovació i promoció;


respostes a "El Pla financer i la presa de possessió d'Alber..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,88 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 117
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007