Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

02 . Nov, 2010 a les 13:09
1986 reproduccions
A l'Informatiu del 2 de novembre fem balanç del que va suposar el cap de setmana de la castanyada. El temps va acompanyar i des divendres vam poder veure paradetes de castanyes i boniatos, crios picant a les portes disfressats de manera terrorífica que han provocat més d'un ensurt i més d'un enfado, balls de castanyers i castanyeres, festes de disfresses i fins i tot una festa amb l'excusa de Halloween al poli que va durar fins la matinada.
A comarques, davant la pròxima celebració d'eleccions, l'actualitat l'ocupa gairebé tota la política. Duran i Lleida confirma que el magatzem nuclear no anirà a Ascó sinó a Zarra. Tura espera que s'aturi l'allau de robatoris violents i recorda que la delinqüència ha disminuït els últims mesos. Puigcercós demana a Mas que no busqui l'afecte del PP i recorda que ERC 'està aquí per parlar' d'acords. El president d'ERC acusa a Sánchez-Camacho de fer-li precampanya a Rajoy 'a base de desgastar Catalunya'. I Oriol Pujol considera 'preocupant' l'apropament del PP a la majoria absoluta a l'Estat que pronostiquen les enquestes. A la cultura, el Montsià estrena un arxiu comarcal amb 13.000 metres lineals de capacitat d'emmagatzematge. Als esports, La Cala goleja al Corbera amb un contundent 5-0. El camp va vibrar amb l'actuació brillant dels caleros.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 813,58 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 108
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007