Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'economia i l'urbanisme marquen el ple

28 . Nov, 2011 a les 10:44 | 00:03:54
per gfigueres a La notícia del dia
1966 reproduccions
Tot i comptar amb una ordre del dia atapeïda van ser els punts vinculats a l'economia els que van centrar el ple del passat dijous, 24 de novembre. En concret l'aprovació inicial de la modificació del pressupost del 2011 va provocar el debat al plenari. Una modificació que es va aprovar amb els vots a favor dels regidors de CIU, i el vot en contra del PP i ERC. El regidor PSC no va assistir al ple.
Una altre dels punts destacats va ser l'aprovació definitiva del Pla Parcial Urbanístic de Tres Cales Segona Fase, tancant així un llarg procés de tràmits. Es va aprovar amb els fots a favor de l'equip de govern, l'abstenció del PP i el vot contrari d'ERC.

"Com a balanç del ple destacar la modificació de crèdit, tenint en compte que és la primera i darrera d'aquest any. L'altre punt rellevant ha estat l'aprovació definitiva del Pla de Tres Cales Segona Fase. D'aquesta manera queda garantit el dret de totes les persones que tenen allí una vivenda.", va explicar, Antoni Montagut, portaveu de l'equip de Govern.

Per la seva part, el regidor popular, Joan Font, va subratllar la voluntat de diàleg des del PP en matèria econòmica: "l'ampliació del pressupost confirma el que s'ha anat dient des del PP, la necessitat de reformes estructurals. Per aquest motiu hem proposat la creació d'una comissió específica pressupostària". Referent a Tres Cales Segona Fase va insistir en la importància de trobar "una solució definitiva amb el suport de la Generalitat".

D'altra banda, des d'ERC, Jordi Gaseni va posar èmfasi en la sol·licitud de l'Ajuntament de dos préstecs ICO, per valor de 250.000 euros per pagar factures de proveïdors. La mesura va ser aprovada per unanimitat al plenari
" Hem votat a favor d'aquest punt per responsabilitat. Però aquests crèdits posen de manifest que si CIU no hagués guanyat les eleccions per majoria absoluta hagués deixat un llegat de 250.000 euros de deute, prop de 40 milions de pessetes, en factures", va explicar el republicà.

D'altra banda, destacar l'aprovació de la moció d'urgència sobre el compromís entre els propietaris del sector 22b1 i el consistori calero. Aquest acord es basa, essencialment, en que els propietaris no es faran càrrec dels costos d'urbanització i d'elaboració dels projectes, fins que la situació econòmica no canviï i hi hagi una voluntat majoritària dels propietaris de desenvolupar aquest sector.

Finalment, remarcar l'encàrrec a la Cala Gestió del condicionament de la xarxa separada de pluvials a les escales del carrer de l'Àngel i la pavimentació de diversos carrers de Tres Cales afectats pels aiguats de l'any passat. Aquest punt es va aprovar per unanimitat.


respostes a "L'economia i l'urbanisme marquen el ple"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007