Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Centre de Rehabilitació de l'Ametlla de Mar entrarà en funcionament en breu

28 . Mar, 2011 a les 13:24 | 00:02:32
3199 reproduccions
El Centre de Rehabilitació de l'Ametlla de Mar està previst que comenci a funcionar en breu. De manera provisional està ubicat, al carrer Hort d'Albacar, a l'espai de l'antic CAP. Cal tenir en compte però que s'ha dut a terme una remodelació de les instal·lacions, de prop de 550m2, que ha tingut un cost de 30.000 euros, per deixar-les a punt per oferir el millor servei possible. Per aquest motiu, a més, s'ha invertit 50.000 euros en equipaments. Una inversió basada en l'optimització de recursos. Així ho va subratllar el Secretari d'Estratègia i Coordinació del Departament de Salut, Francesc Sancho, en la seva visita a les instal·lacions del centre el passat divendres 25 de març. "Aquest projecte és una mostra de l'objectiu del Govern de fer més amb menys. Amb el Centre de Rehabilitació de l'Ametlla s'han optimitzat els recursos per oferir serveis de qualitat amb un pressupost auster", va explicar Sancho.

Per la seva part, Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar va remarcar que la posada en marxa d'aquest centre reflexa la voluntat del consistori calero d'oferir "més i millor serveis". "Aquest Centre és una mostra del treball del consistori calero per garantir  la qualitat de vida dels caleros a través de més i millors serveis", va explicar Martí.

Es preveu que el Centre de Rehabilitació, a més de la població del municipi, també atengui a la població del Perelló i l'Ampolla. D'aquesta manera, s'evitarà el desplaçament dels pacients a ciutats com Tortosa o Tarragona. Els pacients podran procedir tant de l'atenció primària, de l'atenció especialitzada com de les mútues, asseguradores i privats.

El centre oferirà serveis de rehabilitació ambulatòria i domiciliària a través de dos professionals, un fisioterapeuta i un auxiliar d'infermeria. L'atenció es preveu que serà de quatre hores diàries de dilluns a divendres.


respostes a "El Centre de Rehabilitació de l'Ametlla de Mar ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 757,13 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 60
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007