Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès públic

12 . Mar, 2010 a les 14:53
2172 reproduccions
LA REGIDORIA DE BENESTAR SOCIAL ORGANITZA UNA XERRADA ADREÇADA A LA GENT GRAN, AL CASAL D'AVIS PER AQUEST DIMARTS, DIA 16 DE MARÇ A LES 5h DE LA TARDA PER INFORMAR DEL PROGRAMA DE PREVENCIÓ DE DEPENDÈNCIA QUE PORTA A TERME L'OBRA SOCIAL LA CAIXA, EL QUAL CONSISTEIX EN UN TALLER GRATUÏT, ON ES TREBALLA PER POTENCIAR LES CAPACITATS AMB ACTIVITATS QUE ELS PODEN AJUDAR A MANTENIR LA MOBILITAT, LA PERCEPCIÓ I LA MEMÒRIA.

LA REGIDORIA DE CULTURA COMUNICA QUE DEL 13 DE MARÇ AL 17 D'ABRIL HI HA LA SISENA MOSTRA DE TEATRE LA CALA . AQUEST DISSABTE 13 DE MARÇ A LES SIS DE LA TARDA A LA SALA DE LA SOCIETAT ES REPRESENTARÀ L'OBRA “LES ARMES DE BAGATELLA” DE JOAQUIM CARBÓ PEL GRUP D'ALUMNES DE CICLE MITJA DE L'ESCOLA MEDITERRANI DE L'AMPOLLA.

LA REGIDORIA DE JOVENTUT INFORMA QUE EL DIA 15 DE MARÇ COMENÇARAN LES INSCRIPCIONS DEL PARC DE SETMANA SANTA AL TELECENTRE. ELS INTERESSATS HAN DE PORTAR LA FOTOCOPIA DEL DNI O LLIBRE DE FAMILIA DEL NEN I LA TARJA DE LA SEGURETAT SOCIAL. PLACES LIMITADES.

DILLUNS 15 DE MARÇ, A LES 15:15h AL COL•LEGI PUBLIC SANT JORDI XERRADA SOBRE LA COMUNICACIÓ A CÀRREC DE NATÀLIA GABARRÓ I SILVIA VILANOVA.

DILLUNS, DIA 15 DE MARÇ A LES 17:30H XERRADA A L'IES, “COMPARTIR NORMES, COMPARTIR PRINCIPIS. LA NECESSITAT DE TENIR UN ESPAI COMÚ PER A TOTES LES CULTURES QUE CONVIUEN EN UN MATEIX TERRITORI” . LA XERRADA ANIRÀ A CÀRREC DE L'ESCIPTOR I PERIODISTA VICENÇ VILLATORO. ”.

ES COMUNICA A TOTS ELS NASCUTS L'ANY 1963 QUE DISSABTE 27 DE MARÇ HI HA SOPAR DE QUINTA .EL PREU ES DE 30 EUROS. REUNIO PER PARLAR-NE DISSABTE DIA 13 A LES 7h DE LA TARDA A L'AJUNTAMENT. ELS INTERESSATS PODEU PASSAR PEL MOSSET FINS DIMECRES 24 DE MARÇ.

EL CLUB DE PENSIONISTES DE LA CASA DEL MAR COMUNICA ALS SEUS SOCIS QUE DURANT EL PRIMER SEMESTRE D'AQUEST ANY ES FARÀ LA RENOVACIÓ DE LA JUNTA DE GOVERN DEL CLUB.

EL CLUB DE PENSIONISTES DE LA CASA DEL MAR COMUNICA ALS SOCIS QUE S'ORGANITZA PEL PROPER DIA 19 DE MARÇ EL VIATGE DE LA CALÇOTADA.

EL SERVEI DE RECAPTACIÓ INFORMA QUE S'HAN POSAT AL COBRAMENT ELS REBUTS DE L'IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA I LES PLAQUES DELS GOSSOS CORRESPONENTS A L'EXERCICI 2010.

SI ESTEU INTERESSATS EN TENIR EL DVD DE LA CANDELERA 2010 ( UN RESUM DE 3 HORES DE TOTES LES FESTES) US PODEU POSAR EN CONTACTE AMB LA CALA RÀDIO . EL PREU DEL DVD ÉS DE 5 €, PREVI PAGAMENT.

- TELÈFON DEL SUM 977 45 70 00 (SERVEI D'URGÈNCIES MUNICIPALS)

- TELÈFON CAP (CENTRE D'ASSISTÈNCIA PRIMÀRIA) 977 49 35 14 / 977 49 38 49

CAP PROVISIONAL AL CARRER D'HORT D'ALBACAR, A RIBES ALTES, AL COSTAT DEL CEIP SANT JORDI.

- FARMÀCIA DE GUÀRDIA FINS AL 19 DE MARÇ, JOAN BORGES.


respostes a "Comunicats d'interès públic"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,08 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 133
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007