Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

24 . Nov, 2010 a les 14:53
per gfigueres a Les notícies
2090 reproduccions
Obrim l'informatiu de La Cala RTV amb la noticia que El Museu de Ceràmica cataloga 400 peces de la col·lecció de Portugal que li va cedir la Generalitat. La col·lecció ja s'ha incorporat al quart llibre de registre que un cop finalitzar inclourà totes les peces procedents de fora l'estat espanyol, com ara del Marroc, Romania, l'antiga Unió Soviètica i Amèrica del Sud. A comarques, seguim amb la campanya electoral a Tarragona i l'Ebre. Montserrat Tura retreu a Mas no haver acceptat el cara a cara amb Montilla fins que aquest no el va reptar 'davant les càmeres'. Herrera critica a Deltebre que 'tenim una dreta irresponsable i un PSC insensible en medi ambient'. De los Rios intenta mobilitzar el vot per a ERC advertint que si el PP és decisiu hi haurà 'un retorn al segle passat'. I Oriol Pujol afirma a Tarragona que Montilla i el PSC 'mai han volgut un cara a cara' amb CiU.
Altres temes. Les Terres de l'Ebre disposen del primer protocol de Catalunya per a l'abordatge de la violència masclista. I Botín adverteix en visita a la Roviera i Virgili que els països que inverteixin en formació i investigació superaran abans la crisi.
Per últim, als esports, el Cuafer encapçala amb 12 punts la lliga Costa Daurada de futbol sala seguit per cinc equips que són segons amb nou punts.respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 736,01 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007