Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

27 . Oct, 2010 a les 12:13
1670 reproduccions
En l'informatiu del 27 d'octubre parlem que l'equip de govern ofereix als comerços i serveis locals tiquets gratuïts de fins a 30 minuts per lliurar-los als seu clients. La campanya pretén millorar la mobilitat a la nostra població i alhora dinamitzar l'economia local. També que els tonyinaires celebren que la nova ministra de Medi Ambient assumeixi l'actual quota de pesca de 13.500 tones. L'Ajuntament demana a Aguilar que rebutgi una moratòria del cercle, com reclamen altres sectors. A comarques, centre la informació l'atracament de Cambrils. Sembla que el tret que va matar la treballadora del Banc Santander va entrar per la safata de seguretat. La noia, Estela Calduch, de 25 anys, va ser enterrada aquest dimarts. I en aquest sentit, els sindicats reclamen que un atracament sigui considerat risc laboral. En qüestions polítiques, CiU proposa un centenar d'esmenes als PGE per incrementar en més de 320 MEUR les inversions a Tarragona. Per últim, als esports, arrenca la lliga costa daurada de futbol-sala.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,32 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 89
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007