Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La façana marítima pot renovar la seva fisonomia en breu

30 . Nov, 2009 a les 18:57
3428 reproduccions
El consistori de l'Ametlla de Mar ha fet un encàrrec a l'Entitat Pública La Cala Gestió per estudiar la viabilitat tan econòmica com jurídica d'assumir la concessió administrativa del solar on antigament hi havien les casetes dels arriers i que ara pot esdevenir una zona lúdica i comercial de primer ordre. Una renovada façana marítima. Aquest espai pertany a Ports de la Generalitat que ja la va treure a concurs una vegada sense èxit. Però, en aquests moments, algunes persones i empreses han mostrat interès per saber en quina situació es troben actualment aquests terrenys i si les condicions per posar un negoci són favorables. Antoni Montagut, regidor de Comerç explicava que “ara es tractaria de saber, i és el que se l'encarrega a La Cala Gestió, si des d'aquesta entitat es pot adjudicar la concessió del solar i traspassar els seus drets a altres en la forma jurídica que correspongui i també si l'entitat pública pot assumir la concessió dels locals previstos més el cànon corresponent. També si els ingressos provinents dels lloguers a tercers serien suficients per poder encabir tan el cost de construcció dels locals com el cànon.

Condicions per tirar endavant
El govern municipal remarca que per prendre una decisió al respecte d'aquest projecte s'ha de determinar la seva viabilitat, que la Generalitat a través de Ports pogués adjudicar la concessió a La Cala Gestió i que hi hagués un compromís en ferm per part de particulars i empreses, amb preferència de la nostra vila. En cas que tot plegat es donés, La Cala Gestió assumiria el projecte, sortint aquest a concurs públic, i que els que guanyessin paguessin un lloguer a determinar durant el temps que durés la concessió.

Pla Especial del Port
La concessió de la façana marítima forma part del Pla Especial del Port de l'Ametlla de Mar i el govern vol impulsar aquesta zona per explotar i construir un restaurant, un bar-cafeteria, dos locals comercials i un bar a la planta superior. Aquest últim haurà de sotmetre's a una normativa específica per no provocar molèsties de sorolls i d'altre tipus entre els veïns.


respostes a "La façana marítima pot renovar la seva fisonomi..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 695,05 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 171
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007