Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El dia de la Candelera, el 2 de febrer, tindrà lloc l'enderroc de la primera pedra dels murs del Bon Repòs

21 . Gen, 2011 a les 11:02 | 00:02:55
2902 reproduccions
L'Hotel i jardí Bon Repòs, que era propietat de la família Vila, és un espai emblemàtic lligat a les arrels de l'Ametlla de Mar. Actualment aquest espai ja és propietat del consistori calero i després de més d'un any de diàleg amb la família Vila, finalment, s'ha arribat a acords significatius i plenament consensuats. El 2 de febrer, dia de la Mare de Déu de la Candelera, patrona de la Festa Major, s'enderrocarà la primera pedra dels murs perimetrals. S'ha escollit aquest dia per tal de donar-li la màxima rellevància a un acte que passarà a la història del municipi. Serà, però, després de festes que començarà l'enderroc i les accions d'adequació d'aquest espai que es preveu que es converteixi en el pulmó de municipi ja que comprendrà més d'un 80% de jardí obert al públic. Un jardí que actualment ja s'està arranjant per tal de desbrossar i desprendre's dels arbres en mal estat tot conservant els centenaris que formen part del patrimoni natural i històric de l'Ametlla. D'altra banda, el consistori calero i la família Vila han acordat mantenir l'emblemàtic edifici central de l'Hotel Bon Repòs. L'ús encara està per determinar.

"Les actuacions no es poden dur a terme de manera imperativa és molt important el diàleg. Des de l'equip de govern podem assegurar que s'ha dut fet i es farà amb compromís i tot el diàleg possible entre l'Ajuntament i la família Vila", Andreu Martí, és l'alcalde del municipi.

L'espai del Bon Repòs com a gran jardí públic canviarà la imatge del nucli urbà oferint una gran zona verda que augmentarà la qualitat de vida dels caleros, a la vegada, que es converteix en un nou atractiu pels visitants. A part del jardí i l'edifici central de l'hotel, també, gràcies als acords assolits, hi ha previst destinar només un 18% de l'espai a construccions d'habitatges concertats propietat de la família Vila, és a dir uns 100 habitatges.

Recordem que des del consistori calero es va dur a terme una consulta popular per tal que la població opines sobre quin tipus de projecte els agradaria que es fes en aquest espai. Per tant, l'opció finalment escollida compta amb el suport del teixit social.
Des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar es preveu que en cinc mesos ja estigui el nou espai, pràcticament acabat, tot i que quedaran alguns petits detalls.


respostes a "El dia de la Candelera, el 2 de febrer, tindrà ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,71 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 86
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007