Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comença l'enderroc dels murs del Bon Repòs

28 . Abr, 2011 a les 10:13 | 00:02:15
2391 reproduccions
Aquest dimarts dia 26 d'abril al matí van començar les tasques d'enderroc del mur de l'hotel Bon Repòs, una de les actuacions previstes en l'objectiu de convertir l'espai en el gran parc públic i centre de lleure de l'Ametlla de Mar.
A primera hora del matí les maquines van començar a llençar a terra uns murs que han mantingut lluny de les mirades dels ciutadans un espai cèntric i privilegiat del que només n'han gaudit els clients de l'establiment hoteler. En total es retiraran 300 dels 370 metres de mur.

Segons Jaume Bertran, Enginyer municipal, "hem començat amb la delimitació de la zona afectada i l'enderroc dels murs, tots excepte els del carrer Llibertat, donat que hi ha molts serveis afectats. L'actuació s'allargarà durant les pròximes setmanes i contempla posteriorment el condicionament de les voreres dels carrers Pau casals i Batlle Josep Pijoan, a l'hora que la construcció de la pista Poliesportiva, una de les peticions públiques més sol·licitades en la consulta popular i que s'ubicarà a prop del bar i de l'oficina de turisme".
 
Després d'aquesta actuació, la resta quedaran per a una segona fase, tot i que la zona de l'edifici de l'hotel i el 18% de l'espai destinat a construccions segons l'acord signat amb la família Perez-Vila originalment propietària, quedarà separada per una tanca metàl·lica.

El parc públic compta amb un ampli suport social, ja que els caleros van poder donar la seva opinió a través d'una consulta popular, que va tenir lloc l'estiu del 2009, on van votar diverses propostes per al futur del Bon Repòs. La guanyadora, va ser la menys intervencionista. De fet, els caleros van escollir que gran part de l'espai fos jardí i els equipaments escollits van ser una glorieta per a concerts, una zona de relaxació amb gespa, un parc infantil i una zona de bancs i taules de fusta o pedra per a pícnic. Pel que fa als equipaments, una altra de les opcions més votades va ser al construcció d'un aparcament soterrat. Una opció que de moment no s'executarà, però que es pot recuperar en un futur.


respostes a "Comença l'enderroc dels murs del Bon Repòs"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 141,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007