Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Obert el Parc del Bon Repòs

05 . Gen, 2015 a les 14:10
per otomas a Ajuntament
3551 reproduccions
A partir d'avui  els caleros i caleres poden passejar pel  Parc del Bon Repòs, situat a l'entrada de l'Ametlla de Mar, finalitzat.  Com un regal dels Reis Mags l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha enllestit aquest projecte i l'ha obert al públic aquest matí després de portar-hi anys treballant.  El Parc és un dels projectes històrics per a la vila que suposa la recuperació d'un espai verd al cor del municipi perquè hi pugui gaudir tothom. Tot i que el parc s'obre al públic la inauguració oficial es preveu que es faci en el marc de les festes de la Candelera.
"És un dia de satisfacció. Després de dedicar-hi tant d'esforç i treball, finalment, el parc està obert perquè tothom, infants i grans, puguem gaudir d'aquest nou espai públic de lleure", subratlla Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar:
Cal recordar que, en una primera fase, es va reformar la zona per tal d'habilitar l'espai on es va ubicar l'Oficina de Turisme i la seu de l'Àrea Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar. Alhora es va completar la primera fase amb l'habilitació d'una zona de joc infantil i una petita pista per a l'activitat esportiva, just al costat de la concessió de bar que hi ha a l'espai.
En la  segona fase s'ha actuat sobre 6.391m2 i ha suposat la finalització definitiva del parc, amb una zona enjardinada de 3.350m2 que està dividida en diverses zones i vegetacions temàtiques de palmeres i pinars. També s'han escollit diverses plantes generadores de color i amb gran diversitat de resposta a les diferents èpoques de l'any, i fàcil manteniment.
El parc disposa d'un gran espai multifuncional i polivalent central de 638m2 que s'habilitarà per a poder acollir qualsevol tipus d'acte públic. A més, de passejos interiors que uneixen  transversalment el carrer Pau Casals amb l'Avinguda Batlle Pijoan, i un camí de saulor que uneix l'Av. Amistat Hispano-Italiana amb el carrer Llibertat, complementats amb bancs de descans.


respostes a "Obert el Parc del Bon Repòs"

elcorrecto...
05 . Gen, 2015 a les 19:26

"Saulor" no existeix. Es "sauló".

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 706,45 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 63
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007